Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belgrade Food Show 2019
  • 23.06.2019. 16:30
  • Grad Beograd, Beograd

Belgrade Food Show - najveći sajam visokovalitetne hrane u regiji

Drugi po redu sajam i konferencija visokokvalitetne hrane, Belgrade Food Show, ove godine održat će se 10. i 11. listopada u Belexpocentru, u Beogradu. Riječ je o jedinstvenoj manifestaciji visokokvalitetne hrane  u Jugoistočnoj Europi.

Foto: Belgrade Food Show
  • 834
  • 126
  • 0

Drugi po redu sajam i konferencija visokokvalitetne hrane, Belgrade Food Show, ove godine održat će se 10. i 11. listopada u Belexpocentru, u Beogradu. 

Ovo je jedinstvena manifestacija visokokvalitetne hrane u Jugoistočnoj Europi i dugo očekivana prilika za susret proizvođača i kupaca i razmjenu znanja.

Prilika za regionalno predstavljanje hrane i pića

Događaj je osmišljen kao prilika za predstavljanje domaće i regionalne visokokvalitetne hrane široj publici. Pružena je prilika za otkriće jedinstvene, premium hrane i pića, inovativnih prerađenih proizvoda od voća, povrća i mesa, mliječnih proizvoda i slastica.

Pored izložbenog dijela i mogućnosti za sastanke proizvođača i kupaca, konferencija će okupiti relevantne stručnjake i predstavnike industrije na predavanjima i panelima na teme kao što su perspektive visokokvalitetne hrane, mogućnosti za izvoz, globalni trendovi i očekivanja kupaca, kao i primjeri dobre prakse.

Otkrijte industriju visokokvalitetne hrane

Osamdeset izlagača, preko 600 posjetitelja konferencije, sedam panel diskusija, 137 održanih B2B sastanaka, trideset medija, četiri inozemna predavača i kupaca iz čitavog svijeta, učinili su da prvi Belgrade Food Show nadmaši očekivanja i postigne regionalni uspjeh. 

Izlagači će imati priliku predstaviti svoje jedinstvene proizvode, podijeliti iskustva s ostalim proizvođačima, kao i sresti se s potencijalnim međunarodnim kupcima i distributerima.  

Događaj organizira Asocijacija za promociju srpske hrane, s tendencijom da Srbiju uvrsti među lidere u industriji hrane i pića u Jugoistočnoj Europi, uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

Svi zainteresirani proizvođači mogu se online prijaviti i tako osigurati prisustvo na najvećem i jedinom sajmu ovog tipa u Srbiji i regiji.


Tagovi

Belgrade Food Show Sajam hrane Specialty food Beograd Belexpocentar Visokokvalitetna hrana


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana je dipl.ing. poljoprivrede te rado istražuje aktualnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i sigurne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]