Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina
  • 03.05.2014. 11:00

Bedekovčina 2014 – sajam zagorskih vina

Sajam zagorskih vina Bedekovčina 2014, okupit će vinogradare i vinare iz cijele Krapinsko-zagorske županije u svrhu prezentacije i promocije zagorskih vina

Foto: depositphotos.com, Luckybusiness
  • 210
  • 15
  • 0

47. Sajam i izložba zagorskih vina Bedekovčina 2014., održat će se od 6. do 8. lipnja, na prostoru Bedekovčanskih jezera u Bedekovčini. Cilj ovog sajma je okupljanje vinogradara i vinara iz cijele Krapinsko-zagorske županije u svrhu prezentacije i promocije zagorskih vina iz berbe grožđa prethodnih godina te prezentacije njihovih postignuća u tehnologiji prerade, njege i čuvanja vina.

Naglasak će se staviti na poticanje podizanja konkurentnosti zagorskih vina na tržištu, popularizaciji kulture ispijanja i potrošnje vina te uključivanja vinske ponude Hrvatskog zagorja u enogastronomsku ponudu Županije, ali i šire. Ovom sajmu i izložbi tradicionalno prethodi ocjenjivanje vina u svim aktivnim udrugama vinogradara i vinara Hrvatskog zagorja koje je već u punom zamahu, a samo najbolja vina će ići na stručno ocjenjivanje pred ocjenjivačku komisiju 47. Sajma i izložbe zagorskih vina.

U sklopu sajma održat će se stručna predavanja, edukacijske radionice te značajan prezentacijski program na kojem će posjetitelji, ali i potencijalni poslovni partneri i kupci moći upoznati zagorska vina.

Glavni organizatori sajma su Krapinsko-zagorska županija i Općina Bedekovčina uz podršku suorganizatora Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Krapina, Udruge "Bilikum" Bedekovčina, Udruge Vino Zagorje, Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije te Savjetodavne službe.

Foto: depositphotos.com, Luckybusiness


Tagovi

Zagorska vina Sajam vina Bedekovčina Ocjenjivanje vina Vinarstvo Vinogradarstvo


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/