Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Akademija ekološke poljoprivrede
  • 21.03.2017. 16:30

Akademija ekološke poljoprivrede u Splitu

Novi ciklus edukacija za ekološke proizvođače pod nazivom Akademija ekološke poljoprivrede počet će 22. ožujka 2017. u Splitu.

Foto: Goodluz/bigstockphoto.com
  • 1.364
  • 86
  • 0

Novi ciklus edukacija za ekološke proizvođače pod nazivom Akademija ekološke poljoprivrede u organizaciji Javne ustanove RERA SD, Ekološkog instituta Ecologica iz Zagreba i Udruge Dalmacija EKO počinje u srijedu, 22. ožujka 2017. u 9.00 sati, u prostorijama Udruge Zdravi grad (Vukovarska ulica 64, Split).

Prva dva dana bit će obrađene teme vezane za obradu tla te bilance u ekološkoj poljoprivredi, a treći dan predviđeno je predavanje o ekološkom vinogradarstvu, uz studijski posjet Vinskim dvorima d.o.o. - najvećem ekološkom vinogradu Tribidraga u RH.

Za postojeće i buduće eko proizvođače

Voditeljica Akademije ekološke poljoprivrede je Sonja Karoglan Todorović, međunarodna konzultantica i jedna od najistaknutijih hrvatskih stručnjakinja, a predavačima koji su vodili prethodne edukacije, Darku Znaoru i Mladenu Iličkoviću, pridružit će se Konrad Hauptfleisch iz IFOAM-a Organics International te Zoran Civadelić iz Ericssona.

Program edukacije namijenjen je postojećim i budućim ekološkim proizvođačima, a traje 70 sati.

Novi ciklus edukacija nastavak je RERA-ina projekta EkoBiz, a sufinanciran je sredstvima Europske unije kroz projekt Hrvatske zajednice županija pod nazivom Ladder. Za više informacija o projektu kontaktirajte voditeljicu projekta EkoBiz, višu savjetnicu JU RERA SD Jelenu Petrov na 099/342-5050.

Foto: Goodluz/bigstockphoto.com


Tagovi

Akademija ekološke poljoprivrede


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]