Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 08.05.2015. 15:50

Agroklub hostesu pronađi i dva poklona osvoji!

Svakoga dana 3 korisnika koji prikupe najviše lajkova na svojim fotkama, dobivaju Agroklub majicu i kapu!

  • 651
  • 31
  • 0

Jedna od najvećih sajamskih manifestacija u ovom dijelu Europe - 82. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, sutra otvara svoja vrata i traje do 15. svibnja. Već tradicionalno će se održati na prostoru Novosadskog sajma, a svoje će proizvode i usluge predstaviti izlagači iz 60 zemalja svijeta. Osim izlagača, biti će dakako i dobre zabave, a kako bi Vam obilazak sajma bio još ugodniji smislili smo mali plan!

Pronađite našu hostesu, fotkajte se, podijelite na Facebook-u i skupljajte lajkove jer svakog dana 3 korisnika nagrađujemo sa majicom i kapom!

Od 9. do 13. svibnja 2015. potražite na Novosadskom sajmu naše hostese i napravite fotografiju s njima. Nakon toga tu fotografiju podijelite sa svojim prijateljima na Facebook-u i obavezno je označite hashtag-om #agroklub. Zatim brojite svoje lajkove jer svakog dana 3 korisnika koji prikupe najviše lajkova, dobivaju Agroklub majicu i kapu!

Sretno u lovu na hostese i vidimo se u Novom Sadu!


Tagovi

Novosadski sajam Agroklub hostese Poklon Majica na poklon Kapa na poklon Agroklub Novi Sad Poljoprivredni sajam

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo