Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FAZOS
  • 02.12.2018. 09:00

Agrobiznis kroz sadašnjost i budućnost: Dan karijera na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku

Cilj nam je umrežiti studente s gospodarskim subjektima i na taj način omogućiti razmjenu iskustava i znanja te upoznati studente s mogućnostima budućeg zaposlenja kod potencijalnih poslodavaca, objašnjava dekan prof.dr.sc. Krunoslav Zmaić. 

Foto: Fakultet agrobiotehničkih znanosti
  • 211
  • 15
  • 0

Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek organizira svoj prvi Dan karijera s temom "Agrobiznis kroz sadašnjost i budućnost“ koji će se održati 7. prosinca u prostorijama Fakulteta, a s početkom u 10 sati.

"Cilj nam je umrežiti studente s gospodarskim subjektima i na taj način omogućiti razmjenu iskustava i znanja te upoznati studente s mogućnostima budućeg zaposlenja kod potencijalnih poslodavaca“, objašnjava dekan prof.dr.sc. Krunoslav Zmaić

Dan karijera – "Agrobiznis kroz sadašnjost i budućnost“ omogućit će studentima neposrednu komunikaciju s potencijalnim poslodavcima kroz radionice i predavanja. Gospodarski subjekti imat će mogućnost odabrati jednu od radionica: "Od ideje do realizacije“, "Od polja do stola“ ili "Osvoji poslodavca“. Istovremeno će, najavljuju, omogućiti tvrtkama i gospodarskim subjektima vlastito predstavljanje te pružiti izravan kontakt i komunikaciju s budućim kandidatima za posao, kao i stvaranje novih i širenje postojećih modela suradnje sa studentima. 

Dan karijera organizira Ured za potporu studentima i razvoj karijera, a u suradnji sa studentima, profesorima i asistentima. 
 


Tagovi

Dan karijera FAZOS Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner