Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kampanja
  • 06.11.2021. 15:00
  • Vukovarsko-srijemska, Vinkovci

Agro-klaster pokrenuo kampanja "Domaće je naše"

Prva kampanja započela je u Vinkovcima akcijom "Naša bundeva i jabuka su zdrava hrana", a provodit će se do kraja ove i tijekom iduće godine.

Foto: Depositphotos/ aaron007
  • 167
  • 104
  • 0

Agro-klaster d.o.o. Vinkovci u suradnji s Vukovarsko-srijemskom županijom i Turističkom zajednicom ove županije pokrenuo je promotivnu kampanju pod nazivom "Domaće je naše" s porukom "Okusi najbolje".

Svrha kampanje je, pojašnjavaju, promovirati tradicionalne, domaće, slavonske i srijemske proizvode, upozoriti na potrebu mijenjanja prehrambenih navika te ukazati na pozitivne zdravstvene, gospodarske i demografske efekte takvog, nazovimo ga lokalpatriotskog, pristupa vlastitoj prehrani.

"Cilj nam je dodatno potaknuti naše sumještane, ali i sve druge potencijalne kupce, na kupnju upravo tih proizvoda jer ćemo na taj način najefikasnije pomoći našim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i svim drugim, malim proizvođačima hrane, da ono što proizvedu lakše prodaju i da im trud kojeg ulažu jamči pristojnu egzistenciju", ističu organizatori.

Prva kampanja započela je jučer u Vinkovcima akcijom "Naša bundeva i jabuka su zdrava hrana", a provodit će se do kraja ove godine i tijekom 2022..

Ista podrazumijeva organizaciju različitih manifestacija, medijskih predstavljanja, oglašavanja putem jumbo plakata, društvenih mreža i drugih marketinških platformi. 

Želja organizatora je aktivno uključiti općine, gradove, škole, vrtiće, medije, građane i sve one koji svojim anganžmanom mogu doprinijeti realizaciji zacrtanih ciljeva. 


Tagovi

Agro-klaster d.o.o. Kampanja Domaća hrana TZ Vukovarsko-srijemske županije


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije