Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agritechnica
  • 13.02.2023. 18:00
  • Hannover, Njemačka

Agritechnica 2023. očekuje 2.000 izlagača i više od 400.000 posjetitelja

Sajam broj jedan, kako ga mnogi zovu, okupit će brojne proizvođače i distributere poljomehanizacije, inženjere, programere, istraživače, poljoprivrednike i druge zainteresirane

Foto: Agritehnica
  • 1.086
  • 90
  • 0

Nakon što nije održana planirane 2021. pa niti izdanje prolongirano za 2022., ovogodišnja Agritechnica 2023, željno se iščekuje. Glavno mjesto susreta inovatora i velikih tvrtki na tržištu poljoprivrednih strojeva i biljne proizvodnje, održat će se u Hannoveru, Njemačkoj od 12. do 18. studenog.

Sajam broj jedan, kako ga mnogi zovu, okupit će brojne proizvođače i distributere poljomehanizacije, inženjere, programere, istraživače, poljoprivrednike i druge zainteresirane. 

2.000 izlagača i preko 400.000 posjetitelja

Organizator, Njemačko poljoprivredno društvo DLG, ističe da se već prijavilo 2.000 izlagača iz 49 zemalja. Zastupljene su sve vodeće kompanije za poljoprivrednu mehanizaciju koje će predstaviti proizvode koji će definirati budućnost biljne proizvodnje.

Očekuje se i više od 400.000 posjetitelja. Bit će im dostupan pregled poljoprivrednih tehnologija, šumarskih rješenja, aplikacija za uređenje okoliša, biogoriva i još mnogo toga.

Važan sektor sedmodnevne izložbe je Systems & Components, B2B tržište na kojem se inženjeri, istraživači, menadžeri nabave i udruga povezuju i dijele znanja o najnovijim dostignućima u poljoprivredi. Tu je i nova DLG platforma za poljoprivredne i prehrambene sustave budućnosti, s jakim vezama s poljoprivrednicima. "Inhouse Farming - Feed & Food Show".

Uvijek atraktivna 

Tema sajma je Zelena produktivnost

"Kao najveći svjetski sajam u industriji, Agritechnica nije samo vodeća međunarodna poslovna platforma, već i forum za svjetsku profesionalnu razmjenu biljne proizvodnje orijentirane na budućnost", rekao je Timo Zipf, projekt menadžer.

Vodeća tema je "Zelena produktivnost" koja se fokusira na izazove modernog ratarstva: kako poljoprivreda može povećati produktivnost uz zaštitu tla, klime i okoliša?

Uz izložbeni, tu je i program u kojem će se održavati događanja uživo, demonstracijski prikazi i drugo. Bit će dodijeljene zlatne i srebrne nagrade za inovacije. 

Fotografije s posljednje Agritechnice pogledajte u galeriji ispod teksta. 


Fotoprilog


Tagovi

Agritehnica 2023 Njemačka Sajam poljoprivredne mehanizacije Poljoprivredne inovacije Hannover DLG


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]