Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • REDEA
  • 22.02.2019. 12:00
  • Međimurska, Čakovec

4. Poljoprivredna konferencija "Nova rješenja - pametna poljoprivreda"

Četvrta poljoprivredna konferencija na podtemu "Nova rješenja - pametna poljoprivreda“ održat će se u Čakovcu.

Foto: REDEA
  • 389
  • 30
  • 0

Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA organizira četvrtu poljoprivrednu konferenciju pod nazivom "Upravljanje znanjem u poljoprivredi“. 

Svake godine konferencija predstavlja mjesto susreta poljoprivrednih proizvođača i subjekata iz prehrambeno-prerađivačke industrije, predstavnika relevantnih državnih i lokalnih institucija te znanstvene zajednice u svrhu poboljšanja dijaloga, ali i promoviranja novih ideja, koncepata i prijedloga koji bi rezultirali konkurentnijom poljoprivredom temeljenoj na znanju. Poljoprivredna konferencija je svake godine bila tematski orijentirana na određenu podtemu, a dosadašnje su bile: certifikacija i standardi u proizvodnji hrane, suradnja kroz kratke opskrbne lance i operativne skupine te uspostava održive poljoprivredne proizvodnje temeljene na uzgoju mahunarki.

Svaka dosadašnja konferencija predstavljala je jedinstvenu priliku da se ugoste vrsni stručnjaci i predavači u poljoprivredno-prehrambenom sektoru koji su održali predavanja, sudjelovali u panel diskusijama i okruglim stolovima s temeljnim ciljem prijenosa znanja kao preduvjeta za unaprjeđenje proizvodnih procesa poljoprivrednih proizvođača.

Kako bi se nastavila tradicija približavanja suvremenih rješenja proizvođačko-prehrambenog sektora poljoprivrednicima Međimurske županije, tema ovogodišnje konferencije bit će usmjerena na unaprjeđivanje postojeće poljoprivredne proizvodnje korištenjem pametne poljoprivrede, novih rješenja i praktičnih inovacija koji se temelje na primjeni visokih tehnologija. 

Četvrta poljoprivredna konferencija na podtemu "Nova rješenja - pametna poljoprivreda“ održat će se 28. 2. 2019. godine s početkom u 9.30 sati u Tehnološko – inovacijskom centru Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22 B, Čakovec.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta neophodno je prijaviti sudjelovanje putem on-line obrasca najkasnije do 26. 2. 2019. godine.

Poziv i program 4. poljoprivredne konferencije pogledajte ovdje


Tagovi

Konferencija Međimurje Znanje Redea Pametna poljoprivreda Inovacije


Autorica

Valentina Hažić

Više [+]

Valentina je magistra inženjerka hortikulture i sveučilišna specijalistica organizacije i menadžmenta s dugogodišnjim radnim iskustvom u savjetovanju poljoprivrednika i pripremanju projekata financiranih iz najrazličitijih EU programa. Posvećena je razvoju lokalnih sustava hrane, unapređenju poslovanja vlastitog obiteljskog gospodarstva te općenito uvođenju inovativnih poslovnih procesa na obiteljskim gospodarstvima.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]