Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival
  • 05.02.2014. 12:30

2. Hrvatski festival hrane i vina - Zagreb

Hrvatska autohtona jela i bogati okusi domaćih vina obilježit će mjesec travanj u Zagrebu na 2. Hrvatskom festivalu hrane i vina

  • 519
  • 44
  • 0

Više od 10.000 posjetitelja uživalo je u hrvatskim autohtonim jelima te osebujnim okusima kvalitetnih domaćih vina, na prvom Hrvatskom festivalu hrane i vina, održanom 2012. godine. Svoje kulinarsko umijeće pokazali su neki od najboljih hrvatskih kuhara. U istom tonu i ove godine će se, u svom drugom izdanju, od 3. do 5. travnja 2014., održati najveći hrvatski gastonomski festival, u Areni Zagreb.

Bogata hrvatska gastro scena, uz velik broj izlagača iz svih regija Hrvatske, kao i susjednih zemalja, omogućit će znatiželjnim posjetiteljima kušanje brojnih delicija, kao i upuštanje u pravu eno-gastro avanturu. Festival hrane i vina sastoji se od četiri kategorije:

  1. Gastronomija
  2. Vinarstvo
  3. Cake & bake & chocolate
  4. HoReCa

Uz izlagačko-prodajni dio, 2. Hrvatski festival hrane i vina nudit će izuzetno zanimljiv program, koji će uključivati: kulinarski show na dvije pozornice s najpoznatijim hrvatskim i inozemnim chefovima, brojne kušaonice na kojima će posjetitelji moći kušati ukusne zalogaje sljubljene sa hrvatskim vinima, kao i brojne edukativne radionice.

U sklopu ovogodišnjeg festivala održat će se i natjecanje mladih kuhara. Jedna od novina ovogodišnjeg festivala je besplatan vrtić, u kojem će Vaši najmlađi uz stručno vodstvo, moći izrađivati kolačiće, kako bi se već od malih nogu učili o kulturi hrane.

Predstaviti Hrvatsku kao eno-gastro destinaciju i novu zvijezdu Europske unije, uz mnoštvo zanimljivog sadržaja i prije svega dobru zabavu, moto je ovog uistinu interesantnog festivala. Svi zainteresirani izlagači za nastup na festivalu mogu se prijaviti putem tel. 01/3879-801 ili maila: info@festivalhraneivina.hr.

U prilogu članka možete pogledati video prilog sa 1. Hrvatskog festivala hrane i vina.

Više informacija možete saznati na: www.festivalhraneivina.hr


Tagovi

Festival hrane i vina Zagreb Gastronomija Vinarstvo HoReCa Ugostiteljstvo


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?