Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGRA
  • 28.08.2017. 13:30

1.700 izlagača iz 30 država na Agri u Gornjoj Radgoni!

HGK, Savjetodavna služba, Zagrebačka županija i ostale institucije organizirale su dolazak hrvatskih poduzetnika i tvrtki u poljoprivredi te promociju hrvatskih proizvoda, usluga i poljoprivrednih praksi na ovom regionalno značajnom sajmu.

  • 526
  • 36
  • 0

Jubilarni 55. sajam AGRA, najveći i najvažniji poljoprivredno prehrambeni sajam u Srednjoj Europi, i ovaj puta je posjetiteljima ponudio brojne izložene novosti iz područja poljoprivrede prehrane, s atraktivnim izložbama domaćih životinja i oglednih nasada.

Od subote 26. do četvrtka 31. kolovoza 2017 u Gornjoj Radgoni, u Sloveniji se pod sloganom "Tradicionalno svjež" predstavlja preko 1.700 izlagača iz 30 država.

Još jedan, jubilarni i osvježeni sajam AGRA

"HGK, Savjetodavna služba, Zagrebačka županija i ostale institucije organizirale su dolazak hrvatskih poduzetnika i tvrtki u poljoprivredi te promociju hrvatskih proizvoda, usluga i poljoprivrednih praksi na ovom regionalno značajnom sajmu", naveo je državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Tugomir Majdak koji je u ime ministra službeno obišao sajam.

Sajmu je prethodio i 12. Agro-trgovinski forum Kine i 16 zemalja srednje i istočne Europe.

"U svom izlaganju naglasio sam važnost lokalnih lanaca opskrbe te malih i srednjih poduzetnika/poljoprivrednika u okviru globalnih lanaca opskrbe, jačanje konkurentnosti poljprivrednih proizvoda, nužnost suzbijanja nepoštenih trgovačkih praksi te intenziviranje kvalitetnije suradnje Hrvatske i Kine u području hrane", naglasio je Majdak na svom facebook profilu.

Sajam je otvorio predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor, a zemlja partner ove godine je Narodna Republika Kina, uz nazočnost ministra poljoprivrede Han Changfu. Ukupno 16 izaslanstva ministarstava poljoprivrede srednje i istočne Europe sudjeluje na Sajmu.

Foto. Pomurski sejem, facebook/Tugomir Majdak


Fotoprilog


Tagovi

Agra Gornja Radgona Pomurski sejem


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner