Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mediteranski sajam
  • 25.12.2018. 15:30

16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje svijesti o zdravoj prehrani, ekološkim standardima, održivom razvoju, ravnoteži prirode gospodarstva i čovjeka, kroz izobrazbu putem predavanja, radionica, okruglih stolova, znanstvenih kongresnih skupova.

Foto: Mediteranski sajam
  • 295
  • 22
  • 0

16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održat će se u vanjskim i unutarnjim prostorima hotela Tirena - Babin kuk Dubrovnik, od 14. do 17. ožujka 2019. godine.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva. Treba podsjetiti da je u travnju 2005. godine upravo s ovoga sajma pokrenuta i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom.

"Iako ovaj mediteranski naglasak sadrži samo dio našeg prostora, cilj nam je privući proizvođače s područja cijele Hrvatske i susjednih zemalja, što se s vremenom i ostvaruje", poručuje Vedran Kraljević, voditelj sajma. 

Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje svijesti o zdravoj prehrani, ekološkim standardima, održivom razvoju, ravnoteži prirode gospodarstva i čovjeka, kroz izobrazbu putem predavanja, radionica, okruglih stolova, znanstvenih kongresnih skupova. Da bi potaknuli podizanje kvalitete nastupa izlagača kao kvalitetu ekoloških proizvoda bit će dodijeljene nagrade za najbolji nastup, naj-proizvod, naj-biljni proizvod i doprinos za promociju eko-gospodarstva u Republici Hrvatskoj.

Ulaz na sajam se ne naplaćuje. Prijave traju do 1. ožujka, a prijavnicu možete peuzeti u dokumentu ispod članka. 


Dokumenti


Tagovi

Mediteranski sajam GMO Free Vedran Kraljević Dubrovnik


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)