Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pecka na sajmovima
  • 27.02.2015. 10:30

10 posto popusta na drljače i sjetvospremače!

Do kraja ožujka Pecka nudi poseban sajamski popust od 10 posto te prijevoz strojeva do kupca!

  • 927
  • 167
  • 0

Proizvodnja poljoprivrednih strojeva, izrada dijelova poljoprivrednih strojeva, reparacija poljoprivrednih strojeva i kamionskih prikolica, tokarske i glodačke usluge, strojno brušenje, izrada zupčanika i lančanika, izrada alata, konstrukcije, brojne su djelatnosti tvrtke Pecka d.o.o. koja danas kreće sa prezentiranjem svoje mehanizacije na hrvatskim sajmovima.

Prva postaja je Viroexpo koji je danas posjetiteljima otvorio svoja vrata, a ukoliko ga posjetite, svakako odite pogledati Pecka izložbeni prostor jer ćete tamo naći drljače, sjetvospremače i podrivače hrvatske kvalitete.

Za proljetnu obradu zemlje svakako ističemo drljače, lake i teške, ali i sjetvospremače. Neki od tih proizvoda koje možete pronaći u Pecka asortimanu, su idući:

Do 31.03.2015. Pecka nudi poseban popust za uplatu prije isporuke u iznosu od 10% ,kao i uslugu prijevoza do kupaca!

Cjelokupan asortiman Pecka mehanizacije pogledajte OVDJE.

Zatim Osijek i Bjelovar

Nakon izlaganja na Viroexpo, iduća prilika da pogledate Pecka strojeve je Osječki proljetni sajam koji se održava od 06. do 08. ožujka 2015. godine već po 22. put, a uz njega se odvija i 16. Obrtnički sajam. U Osijek će Pecka također dovesti širok asortiman svojih strojeva te nuditi sajamski popust.

Izlaganje u prvoj polovini 2015. godine Pecka će završiti na proljetnom sajmu u Gudovcu odnosno 23. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu - sajmu poljoprivrede, stočarstva, gospodarstva i obrtništva gdje su i prošle godine postigli izvrstan uspjeh među posjetiteljima.


Tagovi

Pecka d.o.o. Sajamski popust Pecka drljače Sjetvospremači Podrivači Lake drljače Hidrulično podizanje Viroexpo Osječki proljetni sajam Sajam u Gudovcu Bjelovarski sajam


Partner

Pecka d.o.o.

Alojzija Stepinca 119, 31500 Velimirovac, Našice, Hrvatska
tel: 031/380-390, e-mail: info@pecka.hr web: http://www.pecka.hr/