Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FAZOS
  • 15.05.2019. 18:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

1. sajam Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti

Cilj sajma je prezentacija i prodaja proizvoda OPG-ova, prvenstveno sadašnjih i bivših studenata te zaposlenika, ukoliko imaju svoj OPG, a koji se bave bilo kojim vidom poljoprivredne proizvodnje i prisutni su na tržištu.

Foto: Melita Berečić
  • 1.558
  • 612
  • 0

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek u suradnji sa Studentskim zborom FAZOS i ALUMNI Udrugom bivših studenata i prijatelja Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku, organizira "1. sajam Obiteljskih Poljoprivrednih Gospodarstava" sadašnjih i bivših studenata toga fakulteta.

Sajam će se održati 22. svibnja u vremenu od 9:00 do 15:00 sati u multimedijalnom studentskom središtu u prizemlju Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, Vladimira Preloga 1, Osijek.

"Cilj sajma je prezentacija i prodaja proizvoda OPG-ova, prvenstveno naših sadašnjih i bivših studenata te zaposlenika, ukoliko imaju svoj OPG, a koji se bave bilo kojim vidom poljoprivredne proizvodnje i prisutni su na tržištu. Također, u okviru sajma planiramo prezentirati djelatnost i usluge našeg fakulteta koje nudimo na tržištu. Sajmom nastojimo pokriti što veći broj grana poljoprivrede: stočarstvo, mljekarstvo, ratarstvo, povrćarstvo, cvjećarstvo, začinsko bilje, pčelarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo, vinarstvo, agroturizam i sve ostalo što je u domeni našeg fakulteta, odnosno same poljoprivredne proizvodnje te prerade i finalizacije proizvoda. U okviru sajma organizirati će se nekoliko kratkih, 5 minutnih prezentacija prisutnih izlagača koji će predstaviti svoju djelatnost i usluge.

Svečano otvaranje započinje u 9:00 a prodajne i prezentacijske aktivnosti traju do 15:00. U 10:15 održat će se interaktivni okrugli stol na temu: "Distribucija proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na europsko tržište“. Sajmu će prisustvovati 32 izlagača koji će uz degustacije, prezentacije i prodaju svojih proizvoda nastojati udovoljiti svačijem ukusu", navodi se u najavi koju potpisuje prof.dr.sc. Miroslav Lisjak.


Tagovi

1. sajam OPG-a FAZOS Osijek


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.