Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Slanina i čvarci
  • 11.11.2013. 09:25

1. Festival slanine i čvaraka

1. Festival slanine i čvaraka održat će se 23. studenog 2013. godine u Slavonskom Brodu

  • 1.585
  • 123
  • 0

Slanina, kao jedan od omiljenih mesnih proizvoda, neizostavna je u jelovniku svih Slavonaca.

Festival slanine i čvaraka održat će se u sklopu 18. Katarinskog sajma u Slavonskom Brodu 23. studenog 2013. u vremenskom periodu od 11:00 do 15:00 sati u sportskoj dvorani Vijuš.

Cilj festivala je promocija slavonskih tradicionalnih jela ukomponiranih u modernu kuhinju. Posjetitelji će na ovom zanimljivom događaju uz voditelja Dreleta moći pratiti natjecanje kuhara u spremanju raznovrsnih jela na bazi slanine i čvaraka.

Pobjednika natjecanja odabire stručni žiri sastavljen od kuhara Tomislava Špičeka, Slavka Večerića te gastronoma Renea Bakalovića, poznatog hrvatskog novinara i kuhara. Za vrijeme festivala moći ćete kušati pripremljena jela, aktivno se uključiti u pravljenje tradicionalnih slavonskih čvaraka i uz asistenciju vrsnih poznavatelja otkriti tajne zanata.

Program festivala uključuje i natjecanje za laskavu titulu Miss Festivala na kojem će slavonske ljepotice nastojati osvojiti stručni žiri svojim šarmom i znanjem o tradicionalnoj slavonskoj kuhinji.

Toga dana na relaciji Zagreb-Slavonski Brod biti će organiziran izletnički vlak pod nazivom Katarina espress. Sve ljubitelje slavonskih delicija koje put nanese u ove krajeve pozivamo neka iskoriste ovu iznimnu prigodu i upoznaju ljepote i tradicije slavonskog kraja.

Više informacija možete saznati na: www.festival-slanine.atlantis-travel.hr

Photo: www.24sata.hr


Tagovi

Slanina Čvarci Slavonija Slavonski brod Drele Festival


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]