Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ecker doo
  • 13.12.2018. 10:00

Zaštita od ptica: Prva godina SCARYBIRD-a u Srbiji

SCARYBIRD se u prvoj godini dokazao kao efikasan proizvod u zaštiti useva, ribnjaka, silosa, magacina, stambenih zgrada, marina, aerodroma od ptica koje pričinjavanju velike štete.

Foto: Aleksandar Čerevicki
  • 671
  • 46
  • 1

Uspešno je završena prva godina ekoborbe protiv čvoraka, golubova, vrabaca, svraka, vrana, lasta, galeba, kormorana, kosa i drugih ptica koje izazivaju velike štete na poljoprivrednim usevima. To je bila i prilika da se "podvuče crta". Da se svedu bilansi, ali i da se zahvali partnerima koji su pomogli da se SCARYBIRD, na zadovoljstvo korisnika raširi u Srbiji. Tog lepog običaja pridražavaju se i u kompaniji EcKER DOO NOVI SAD. Naime, distributer francuske firme SCARYBIRD za Srbiju, obeležio je u Privrednoj komori Vojvodine uspešan završetak poslovne godine i prve poljoprivredne sezone u kojoj su aktivno učestvovali od predsezone i sve do samog kraja.

Broj zadovoljnih kupaca raste

Aleksandar Čerevicki, direktor EcKER DOO i regionalni SCRAYBIRD predstavnik, pozdravio je prisutne, osvrnuo se na početak rada u Srbiji, te na prodaju u Evropi (više od 20 zemalja) i širom sveta (10 zemalja). Napomenuo je da je tokom predsezone težište rada bilo na promociji proizvoda i obrazovanju kupaca o novom ekološkom uređaju za odbijanje ptica sa svih vrsta poljoprivrednih zemljišta i ostalih objekata (njive, voćnjaci, vinogradi, ribnjaci, silosi, magacini, stambene zgrade, marine, aerodromi). Kako je rekao, broj zadovoljnih kupaca raste, pozitivna iskustva se prenose "od usta do usta", a izvršen je i kvalitetan marketinški "udar" putem društvenih mreža, specijalizovanih novina, časopisa i brošura.

U foto galeriji ispod teksta pogledajte deo atmosfere sa događaja.

"Posetili smo ili učestvovali na sajmovima u Šapcu, Valjevu, Novom Sadu, Kragujevcu, Bačkom Petrovcu, Budimpešti, Aradu, Plovdivu, Kišinjevu, kao i na specijalizovanim manifesatcijama Dani polja u Srbiji i Rumuniji. Sledeće godine u planu je učešće na sličnim priredbama u Rumuniji, Ukrajini, Mađarskoj, Hrvatskoj i Moldaviji, a u organizaciji evropskog udruženja 'Dunav soja' čiji smo član", istakao je Čerevicki i dodao da su se pojavile nove kategorije kupaca van poljoprivrede poput fudbalskih klubova (zaštita travnatih terena), aerodroma (problem ptica na uzletanju), ribnjaka (kormorani) i skupština stanara (problemi sa golubovima na poslednjoj etaži): "To će, uz pojačanu aktivnost prema poljoprivredncima biti prioritet poslovanja u 2019. godini".

Ptica
SCARYBIRD aktivni učesnik od početka do kraja sezone (Foto: EcKER)

Zahvalnica i za Agroklub

Na poslovnom koktelu u Privrednoj komori Vojvodine zahvalnice su dobili prvi i "naj" kupci, saradnici, kao i poslovni partneri . Prisustvovali su: Boško Vučurević, predsednik PKV, prof.dr Bogdan Kuzmanović, presednik UO Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, profesor-emeritus Branka Lazić, ekspert za organsku proizvodnju povrća, Nebojša Vuković, direktor Vojvodina agrara, Sorin Kirijak iz Temišvara, distributer SCARYBIRD-a za Rumuniju, predstavnice regionalne kancelarije Dunav soja u Srbiji, kao i mnogobrojni poslovni partneri, poljoprivredni proizvođači, profesori, naučni radnici, saradnici i mediji.

Među zvanicama su primećeni i posbeno pozdravljeni Nenad Pagonis, višestruki svetski prvak u kik-boksu koji se bavi poljoprivredom i osnivač je zemljoradničke zadruge, kao i Sreten Kovačević, osnivač kultne pank grupe Pekinška patka (1979).

Moja malenkost kao autor, i Agroklub kao medij, dobili su zahvalnicu za najbolju novinarsku reportažu u 2018. o proizvodu SCARYBIRD. 


Foto prilog


Tagovi

Scybird Ecker Aleksandar Čerevicki Ekozaštita Ptice


Autor

Đorđe Simović

Više [+]

Dugogodišnji agrarni novinar, objavljuje u štampanim i elektronskim medijima u zemlji i regionu. Nosilac više nagrada za agrarno novinarstvo. Moto: "Nemoj pa se ne boj."


Partner

EcKER doo

Kosovska 26/I/5, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +38163500507, e-mail: eckerdoo@gmail.com web: http://www.ecker-france.com/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Srećan vam Dan svete Julijana! :D Danas je običaj da se čovek dobro najede, a ko je sklon alkoholu, i dobro napije :D