Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vina
  • 02.07.2022. 10:00
  • Grad Beograd, Beograd

Za prvi Međunarodni sajam vina prijave do 11. jula

Ova manifestacija idealna je prilika da se proizvođači vina i vinarije iz čitavog regiona predstave najširoj publici i tako obezbede još veću vidljivost na tržištu.

Foto: Depostiphotos/IgorTishenko
  • 130
  • 8
  • 0

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je  proizvođače vina i vinarije iz čitavog regiona da do 11. jula prijave učešće na prvom Međunarodnom sajmu vina  "Wine Vision by Open Balkan", koji će biti održan početkom septembra u Beogradu pod okriljem inicijative Otvoreni Balkan. 

Ova manifestacija idealna je prilika da se proizvođači vina i vinarije iz čitavog regiona predstave najširoj publici i tako obezbede još veću vidljivost na tržištu. Takođe, ovo je i mogućnost i da se svi izlagači sretnu, podele svoja iskustva i umreže sa distributerima i predstavnicima komplementarnih industrija. 

Rok za prijave izlagača je 11. jul 2022. godine, a za učešće na sajmu možete se prijaviti slanjem prijavnog obrasca na: ob-winefair@sajam.rs.

Više informacija o Sajmu i uslovima za izlagače može se dobiti i putem sledećih brojeva telefona: +381 11 / 26 55 239, +381 11 / 26 55 866, +381 11 / 26 55 464.

Sve važne informacije, materijali i dokumentacija koji će vinarima pomoći da se bliže upoznaju sa ovim jedinstvenim događajem i blagovremeno prijave svoje učešće nalaze se u prilozima ispod teksta.


Dokumenti


Izvori

Privredna komora Srbije


Tagovi

Međunarodni sajam vina Wine Vision by Open Balkan Manifestacija Sajam u Beogradu Otvoreni Balkan Prijava za događaj


Autor

Đorđe Lalić

Više [+]

Zaljubljenik u poljoprivrednu mehanizaciju i pionir agrarnog novinarstva

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D