Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jabuke i Kruške
  • 01.08.2022. 13:30
  • Grad Beograd, Beograd

Vodeći svetski proizvođači jabuka i krušaka zajedno u Beogradu

Na događaju će biti predstavljena prognoza roda jabuka i krušaka za predstojeću sezonu u Evropi, a više od 200 predstavnika sektora jabuka i krušaka iz celog sveta razgovaraće o tim prognozama.

Foto: Ivana Živanić
  • 152
  • 31
  • 0

U hotelu Hajat u Beogradu, u četvrtak 4. avgusta Svetska asocijacija proizvođača jabuka i krušaka (WAPA) i Asocijacija Serbia Does Apples organizuju međunarodnu godišnju konferenciju "Prognosfruit 2022", uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), kompanije Agrofresh i drugih međunarodnih i domaćih sponzora.

Na događaju će biti predstavljena prognoza roda jabuka i krušaka za predstojeću sezonu u Evropi, a više od 200 predstavnika sektora jabuka i krušaka iz celog sveta razgovaraće o tim prognozama i perspektivama industrije u svetlu aktuelnih globalnih zbivanja. Nakon ceremonije otvaranja uslediće serija predavanja i panel diskusija.

Na predavanju će govoriti  državni sekretar Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije Senad Mahmutović, direktor misije USAID-a u Srbiji Deni Robertson, predsednik Svetske asocijacije proizvođača jabuka i krušaka WAPA Dominik Vozniak, generalni sekretar Svetske asocijacije proizvođača jabuka i krušaka WAPA Filip Binar, predsednik odbora za voće i povrće Copa Cocega Luk Vanuarbek, predsednik Asocijacije Serbia Does Apples Gojko Zagorac.

Za više informacija o otvaranju i pomoć pri registraciji, obratite se Miljani Jelenković na 064/2578519 ili jelenkovic.miljana@gmail.com. Za više informacija o USAID-ovom Projektu za konkurentnu privredu, obratite se Mirjani Jevtić na 062/623524 ili mjevtic@konkurentno.rs. Za više informacija o USAID-u, obratite se Mirjani Vukši-Zavišić na 065/3164530 ili mvuksa@usaid.gov.


Tagovi

4. avgust Jabuke i Kruške Senad Muhmutović Deni Robertson Dominik Vozniak Filip Binar Luk Vanuarbek Gojko Zagorac Predavanje Konferencija


Autor

Đorđe Lalić

Više [+]

Zaljubljenik u poljoprivrednu mehanizaciju i pionir agrarnog novinarstva