Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • VinoSalis 2019
  • 18.06.2019. 16:00
  • Tuzlanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Tuzla

VinoSalis prolongiran - čekaju uvoznike vina iz NR Kine

Novi datum ćemo objaviti tijekom ovoga tjedna, čim se usuglase termini dolaska uvoznika i slobodnih termina vinarija, obavijestio nas je Fikret Nadarević, organizator festivala.

Foto: Facebook/VinoSalis 2019
  • 58
  • 4
  • 0

Festival vina, prateće opreme i gastronomije "VinoSalis" koji je trebao biti održan 19. i 20. lipnja u Tuzli, otkazan je do daljnjega. 

"Dragi vinoljupci, zbog pomicanja termina dolaska uvoznika vina iz NR Kine, pomiče se održavanje festivala VinoSalis 2019. Novi datum ćemo objaviti tijekom ovoga tjedna, čim se usuglase termini dolaska uvoznika i slobodnih termina vinarija", obavijestio nas je Fikret Nadarević, organizator festivala.  

Podsjetimo, prošle je godine održano prvo izdanje ovoga festivala na kojem se predstavilo oko 70 izlagača, a pored onih iz BiH, posebno Hercegovine, sudjelovali su i izlagači iz Hrvatske, Portugala, Španjolske, Francuske, Italije, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Makedonije.

Ove se godine očekuje više od 80 izlagača kako iz BiH, tako iz već navedenih država, a što posebno raduje i iz NR Kine pa nije za zamjeriti što je festival prolongiran. 

Osim vina, na festivalu će biti predstavljena gastro ponuda. Također, svoje će proizvode predstaviti vodeći proizvođači opreme za vinare, ugostitelje, ali i ljubitelje vina.


Tagovi

VinoSalis 2019 Tuzla Fikret Nadarević Uvoznici iz Kine Prolongirano


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kako vi zovete ovo !? Dosta se koriste u islamskoj tradiciji u mjesecu Ramazanu !