Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinitaly
  • 03.04.2021. 12:00

Vinitaly odgođen za iduću godinu, a ove se bira naj video i ambalaža

Najveća izložba vina u svijetu koja doprinosi razvoju vinskog sektora odgađa se za travanj iduće godine. No, nešto će se ipak održati.

Foto: Facebook/Vinitaly
  • 57
  • 6
  • 0

Međunarodna izložba vina i žestokih pića, 54. Vinitaly odgađa se za iduću, 2022. godinu, a planiran datum održavanja je od 10. do 13. travnja u Veroni, priopćili su organizatori. Riječ je o najvećoj izložbi vina u svijetu koja doprinosi razvoju vinarskog sektora, kako talijanskog, tako i međunarodnog.

"Stalna neizvjesnost unutar nacionalnih i međunarodnih granica i produljenje zatvaranja zbog koronavirusa natjerali su nas da izložbu ipak odgodimo", rekao je Maurizio Denese, predstavnik organizatora.

Nije sve otkazano

Ipak, ove će se godine 11. lipnja održati međunarodno natjecanje Vinitaly Design u kojem se bira najbolji dizajn etikete. Od 19. do 20. lipnja slijedi WineSpectator na kojem se bira najbolji svjetski video na temu vina. Ljetna će događanja zatvoriti Vinitaly međunarodna akademija koja je predviđena od 21. do 24. lipnja.

Za jesen se, od 16. do 18. listopada 2021. priprema Vinitaly – posebno izdanje (Special edition) koje će se fokusirati na ponovno pokretanje sektora koji je stradao zbog pandemije. Za tada se planiraju B2B susreti, a ako se situacija s Covid-19 ne popravi, održat će se online.

Svake godine ovu prestižnu vinsku izložbu posjeti oko 130.000 posjetitelja, a predstavlja se preko 4.000 izlagača iz 36 zemalja svijeta. Osim vina, ovaj sajam, naravno, nudi i širok asortiman tipičnih alkoholnih pića različitih kultura kao što je peruanski Pisco, rum iz Dominikanske Republike, rusku votku, meksičku tekilu ili japanski sake.


Tagovi

Vinitaly Izložba vina Izložba žestokih pića Italija Vinarstvo Etiketa


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.