Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jadranski sajam
  • 13.06.2020. 15:00

Uskoro 46. Sajam hrane i 29. Međunarodni sajam turizma u Budvi

Tradicionalni, već 46. Sajam hrane u Budvi održaće se u novom terminu od 17. do 21. juna 2020. godine. Ova izložba prehrambene industrije, poljoprivrede i pratećih delatnosti izlagačima predstavlja poslovnu platformu za plasman i promociju proizvoda i usluga.

Foto: Jadranski sajam Budva
  • 88
  • 3
  • 0

Ukidanjem privremenih mera u Crnoj Gori, Jadranski sajam Budva je stekao uslove za održavanje sajamskih manifestacija koje su bile planirane u martu i aprilu ove godine, a potom odložene usled pandemije virusa korona.

Tako će se tradicionalni, već 46. Sajam hrane u Budvi održati u novom terminu od 17. do 21. juna 2020. godine. Ova izložba prehrambene industrije, poljoprivrede i pratećih delatnosti izlagačima predstavlja poslovnu platformu za plasman i promociju proizvoda i usluga.

Sajam je prepoznatljiv po promotivnim i komercijalnim rezultatima izlagača iz područja poljoprivredne proizvodnje, prehrambene industrije, mediteranskih kultura, alkoholnih i bezalkoholnih pića, prerade ribe, industrije kafe, maslinovog ulja, pčelarstva i proizvodnje meda, organske hrane i konditorske industrije.

Najstarija manifestacija u organizaciji Jadranskog sajma, odobrena od strane Globalne sajamske asocijacije kao "UFI Approved Event", u kontinuitetu doprinosi uspostavljanju jakih i dinamičnih ekonomskih veza i aktivnosti između poslovnih subjekata i partnera na međunarodnom nivou, poručuju organizatori. 

Paralelno sa 46. Sajmom hrane, održaće se i 29. Međunarodni sajam turizma te 25. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste prednosti sinergije sajamskih platformi, zaključuju organizatori.


Tagovi

Sajam hrane Sajam turizma Najava Budva Jadranski sajam


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P