Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam "Prnjavor 2020"
  • 22.01.2020. 14:00
  • Prnjavor

Učestvujte na Regionalnom sajmu privrede, poljoprivrede i turizma u Prnjavoru

Svi sajamski izlagači i gosti imaće mogućnost da se upoznaju sa privrednim potencijalima opštine Prnjavor, ali i da uspostave poslovne kontakte sa drugim privrednicima i učesnicima sajma.

Foto: Karolina Rastija
  • 179
  • 12
  • 0

Opština Prnjavor na svojim je službenim stranicama objavila da će se X Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma "Prnjavor 2020" održati 23. i 24. marta 2020. godine u prostorijama sportske dvorane "Sloga" u Prnjavoru.

Sajam počinje 23. marta (ponedjeljak) 2020. svečanim otvaranjem u 11 časova, a održava se u organizaciji "RS Consulting and Trade" d.o.o. Banja Luka i Opštine Prnjavor.

Ova privredna manifestacija na jednom mjestu okupiće brojne domaće i strane privredne subjekte, ekonomske stručnjake, članove regionalnih i državnih privrednih komora, gradonačelnike i načelnike gradova Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, zvanične predstavnike prijateljskih gradova, kao i domaće zvaničnike i inostrane diplomate.

Svi sajamski izlagači i gosti imaće mogućnost da se upoznaju sa privrednim potencijalima opštine Prnjavor, da čuju sve o dosadašnjem razvoju prnjavorske privrede i pozitivnim primjerima iz prakse, ali i da uspostave poslovne kontakte sa drugim privrednicima i učesnicima sajma.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresovani privredni subjekti i poljoprivredni proizvođači da učestvuju na "X Regionalnom sajmu privrede, poljoprivrede i turizma". Za sve dodatne informacije, možete se obratiti projektnom timu sajma: rsctbl@gmail.com, na telefone: +387 51 491-197, +387 51 491 - 198 +387 65 882 036, +387 65 900 938 ili službenicima Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i društvene djelatnosti, zgrada Skupštine opštine Prnjavor, kancelarija br. 44, kontakt telefon 051/660-152, e-mail adresa: ler@prnjavor.ba.


Tagovi

Opština Prnjavor Sajam privrede Poljoprivrede i turizma


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kako vi zovete ovo !? Dosta se koriste u islamskoj tradiciji u mjesecu Ramazanu !