Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • WineOS
  • 01.01.2022. 12:00
  • Osijek

U novoj godini i novi WineOS - sedmo izdanje uživo

Sedmo izdanje osječkog sajma vina, delikatesa i ugodnog življenja održaće se 28. i 29. januara u dvorani Gradski vrt u Osijeku, najavljuju organizatori iz Udruženja Dekanter.

Foto: Denis Despot
  • 91
  • 4
  • 0

Nakon ovogodišnjeg odlaganja zbog epidemiološke situacije, u novoj, 2022. godini, vraća se WineOS. Sedmo izdanje osječkog sajma vina, delikatesa i ugodnog življenja održaće se 28. i 29. januara u dvorani Gradski vrt u Osijeku, najavljuju organizatori iz Udruženja Dekanter.

Tim će povodom ljubitelji vina i delikatesa ponovno imati priliku imati priliku da uživaju u vinima i specijalitetima istoka susedne Hrvatske kao i brojnih gostiju iz drugih hrvatskih regija i inostranstva na čak 1.900 kvadratnih metara izložbenog prostora.

"I ovaj će put biti raznih sadržaja koji će zadovoljiti posetioce i poslovne goste. Dočekaće ih 90-ak izlagačkih mesta koja će i vinarima kao i ostalim izlagačima ponuditi komfor za rad sa gostima, ali i za održavanje poslovnih sastanaka.

U dvorani će se i ovaj put naći pozornica na kojoj će se tokom oba dana održavati kulinarski šou. Kao i dosadašnjih godina, zainteresovani će moći da prate brojne edukativne radionice koje će iznova ponuditi nesvakidašnje priče i vina", napominju organizatori.

Za vinske priče ponovo je zadužen poznati vinski bloger Željko Garmaz, čije su radionice prethodnih godina privukle brojne posetilaca i goste.

Ulaznice uskoro u prodaji

Ulaznice za WineOS i vinske radionice uskoro će se naći u prodaji. Svakako valja napomenuti da će se organizatori morati pridržavati propisanih epidemioloških mera, što znači i da će ulaz biti uslovljen posedovanjem takozvane Covid - potvrde.


Tagovi

WineOS Festival Vina Osijek Izlagači Posetioci


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.