Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EuroTier 2022
  • 28.05.2022. 15:00
  • Hanover, Nemačka

Transformacija stočarstva: Hanoverski EuroTier 2022 očekuje preko 2.700 izlagača

Vodeća evropska manifestacija stočarske proizvodnje održaće se na jesen. Očekuje se više od 2.700 izlagača i 155.000 posetilaca. Šta nudi?

Foto: Euro Tier 2022
  • 260
  • 26
  • 0

Vodeći svetski sajam stočarske proizvodnje EuroTier 2022 održaće se u Hanoveru, u Nemačkoj, u periodu od 15. do 18. novembra 2022. godine. Vođeni promenjivim zahtevima u ovom sektoru, glavna tema predstojećeg izdanja će biti "Transformacija stočarstva". Ona će biti obrađena u namenskim formatima, kao što su posebni "International Cattle & Pig Event", "International Poultry Event" i "TopTierTreff" događaj vezan uz genetiku goveda.

Nemačko udruženje veterinara praktičara održaće svoj godišnji kongres na kojem će učestvovati njih više od 2.500. Paralelno sa ovom manifestacijom održaće se i pridruženi sajam veterinarstva.

Već je rezervisano 80 odsto izložbenog prostora. Očekuje se više od 2.700 izlagača i 155.000 posetilaca. Biće predstavljena najnovija rešenja u ovoj oblasti, alternativni izvori proteina, proizvodi i usluge od uzgojnih programa i hrane za životinje do prerade i marketinga životinjskih proizvoda.

Sve za stočarstvo

EuroTier nudi sjajne poslovne mogućnosti i razmenu informacija tokom sajma i to kroz B2B i B2C mogućnosti bez premca za profesionalce u stočarstvu svih vrsta. Stručne prezentacije, konferencije i diskusije tokom četiri dana sajma sadržavaće sveobuhvatan asortiman tema u rasponu od aktuelnih debata o politici i istraživanja tržišta do praktičnih saveta o poljoprivredi. Vrhunske uzgojne organizacije pružiće živo iskustvo uzgoja životinja.

EnergyDecentral, koji se održava paralelno sa EuroTier-om, usredsređuje se na mogućnosti koje nudi decentralizovana proizvodnja energije kao deo trenutne energetske debate.

Najsavremenija oprema

"Visok nivo interesa izlagača pokazuje da je EuroTier, čak i u izazovnim vremenima, vodeća platforma ne samo za predstavljanje vodeće tehnologije i inovacija, već i za rasprave o faktorima koji deluju na uspešnu stočarsku proizvodnju", kaže Ines Rathke, voditeljka projekta.

Sajam obuhvata sve što je vezano za stočarsku proizvodnju i usluge. Od genetike, programa uzgajanja, ishrane, skladištenja, smeštaja, tehnologije muže, hlađenja mleka, upravljanja đubrivom, transporta do savetovanja, marketinga i svega što obuhvata ovaj sektor.


Povezana stočna vrsta

Govedarstvo

Govedarstvo

Govedarstvo, predstavlja najznačajniju granu poljoprivredne proizvodnje. Govedarska proizvodnja uključuje i proizvodnju mesa, to jeste, tovna goveda. Reprodukcija goveda... Više [+]

Svinjarstvo

Svinjarstvo

Svinjarstvo predstavlja granu stočarstva kojoj je cilj proizvodnja i snabdevanje tržišta svinjskim mesom i drugim proizvodima. U današnje vreme posebna se pažnja posvećuje... Više [+]

Tagovi

Sajam Euro Tier 2022 Govedarstvo Svinjarstvo Sajam stočarstva


Autorka

Ranka Vojnović

Više [+]

Ranka je diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrtarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.