Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Noćnjak 2020.
  • 15.06.2020. 13:30
  • Zadarska, Zadar

Stiže Noćnjak 2020.! Ove godine - ljetnog karaktera

22. međunarodna manifestacija maslinara i uljara, Noćnjak 2020. ipak će se održati, najavljuju iz Zadružnog saveza Dalmacije.

Foto: Vedran Stapić
  • 110
  • 9
  • 0

22. međunarodna manifestacija maslinara i uljara, Noćnjak 2020. ipak će se održati i to od 25. do 27. juna u hotelu Kolovare u Zadru, najavljuju iz Zadružnog saveza Dalmacije, organizatora ove prestižne manifestacije.

"Dragi prijatelji, vjerovali smo u to da ćemo se vidjeti i biti zajedno. Sada kad je to moguće, možemo vam samo poručiti: Veliko hvala! Hvala jer ste vjerovali u nas jer ste ostali s nama i čekali da se okupimo na Noćnjaku i proslavimo život s maslinom. Tajni sastojak, po kojem je Noćnjak poseban, pokazao se sada kada je teško. Taj tajni sastojak - to ste vi - prijatelji Zadružnog saveza Dalmacije. Očekuje nas dakle ljetni Noćnjak, u maslinarskom Zadru i hotelu Kolovare. Uz zanimljiv i aktuelan program osigurali smo u prijatnom ambijentu visok nivo higijenskih uslova“, poručuju organizatori.

Na linku možete prelistati pozivnicu s programom i ostalim informacijama o Noćnjaku i preuzeti Obrazac za rezervaciju smještaja u hotelu.

Podsjećamo, ovogodišnji Noćnjak 2020. trebao se održati u Supetru od 19. do 22. marta, no zbog koronavirusa je otkazan.

Trodnevni program manifestacije uključivao je sajam maslinarstva i uljarstva, naučno - stručna predavanja, praktične radionice, degustacije i izložbe proizvoda te organizovani studijski obilazak maslinarsko - uljarskih destinacija uz praktično maslinarstvo. Uz maslinare iz Hrvatske, trebali su još biti i oni iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije, Crne Gore, a hoće li se neko od njih i pojaviti to još nije potvrđeno.

Spremni za Noćnjak 2020? Dostavljena su čak 332 uzorka maslinovih ulja

Kako napominju, sva mjesta za učestvovanje u pojedinim segmentima programa raspoloživa su do popune. Smještaj u hotelu trebate rezervisati najkasnije do 19.6.2020., a oni koji nisu smješteni u hotelu, rezervaciju ručkova i večera trebaju izvršiti hotelu najkasnije do 23.6.2020. godine.


Tagovi

Noćnjak 2020. Manifestacija Zadružni savez Dalmacije Zadar


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#telad i umiljati pas