Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kobasicijada
  • 20.01.2023. 16:30
  • Sremski okrug, Vojvodina, Šid

Sremska kobasicijada 11. februara u Šidu: Koja će biti najbolja?

Centralni događaj biće takmičenje, odnosno javno ocenjivanje suvih sremskih fermentisanih kobasica, Komisija će 11. februara od 13 do 18 časova ocenjivati uzorke, u Sali Slovačkog doma.

Foto: Depositphotos/PantherMediaSeller
  • 162
  • 27
  • 0

Udruženje "Sremska svinjokolja i kobasicijada" iz Šida organizuje tradicionalnu gastronomsko privrednu manifestaciju 26. Sremsku kobasicijadu u Šidu koja će biti održana u subotu,11. februara 2023. godine, u Slovačkom domu u Šidu.

Centralni događaj biće takmičenje, odnosno javno ocenjivanje suvih sremskih fermentisanih kobasica. Komisija će 11. februara od 13 do 18 časova ocenjivati uzorke, u Sali Slovačkog doma. Tom prilikom komisija će svaki uzorak prezentovati publici. Suve kobasice (jedan par) mogu se predati u Slovačkom domu u Šidu od srede 8. februara do petaka, 10. februara, od 16 do 22 časa, i u subotu, 11. februara, od devet do 12 časova.

Novina od ove godine je i to da svi zainteresovani koji nisu u mogućnosti da donesu lično uzorak suve sremske kobasice mogu poslati brzom poštom (postexpress) na adresu UG "Sremska Svinjokolja i Kobasicijada" Šid, Svetog Save 76 22240 Šid, (od 8.2. do 10.2.). Prilikom slanja potrebno je da navedete sledeće podatke: ime i prezime, adresa, mesto, kontakt telefon. A za više informacija možete saznati na: 060 099 28 80.

U večernjim satima biće organizovana svečana večera uz muziku uživo sa proglašenjem pobednika i dodelom nagrada.

Svi koji predaju uzorak suve sremske kobasice na tamičenje, imaju besplatnu ulaznicu za večeru. Mesto za večeru može se rezervisati preko fejsbuk
profila "Sremska Kobasicijada" ili putem telefona na broj: 0640471379 (svaki dan od 18h do 22h).

Sve ostale informacije možete dobiti na telefon: 063 556 180 Stanislav Đierčan, predsednik Organizacionog odbora manifestacije.


Tagovi

Sremska kobasicijada Manifestacija Takmičenje Kobasica UG Sremska svinjkolja i kobascijada


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.