Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Salon vina
  • 19.05.2021. 14:00

Šesti Salon vina u Kragujevcu ove godine 18. juna

U organizaciji Vinskog viteškog reda Šumadije, jedna je od najprestižnijih vinskih manifestacija u Srbiji koja okuplja kako već afirmisane tako i mlade vinarije iz Srbije i regiona jugoistočne Evrope.

Foto: Facebook/Vinski viteški red Šumadije
  • 89
  • 9
  • 0

Šesti Salon vina Kragujevac biće održan u subotu - 18. jun 2021. od 12 do 20 časova, zvanično je utvrđen datum posle prošlogodišnjeg odlaganja zbog pandemije korona virusa.

U organizaciji Vinskog viteškog reda Šumadije, jedna je od najprestižnijih vinskih manifestacija u Srbiji koja okuplja kako već afirmisane tako i mlade vinarije iz Srbije i regiona jugoistočne Evrope, profesionalne kupce, kolekcionare, ljubitelje vina kao i sve predstavnike medija. Na salonu su prisutni i proizvođači opreme za vino i enoloških sredstava, proizvođači hrane, pekarskih proizvoda, maslinovog ulja i vode, sireva i suhomesnatih proizvoda.

Šesti Salon vina Kragujevac odložen za 20. jun

Salon u svom pratećem programu ima predavanja i stručne radionice, kao i slaganje vina i hrane.

Ove godine prijavljeno je oko 90 vinarija iz Srbije i regiona, kao i 15 izlagača hrane, vode, opreme, a u promotivnom delu pripremili smo predstavljanje monografije "Vinorodna Šumadija" autora Zorana Dragoljevića Žorža u izdanju Službenog Glasnika i udruženja Wine Expert, kao i knjigu Jugoslava Vlahovića "Sto za vino" u izdanju vinarije Šapat. 

Podršku organizaciji i radu salona vina daju brojni sponzori i profesinalne asocijacije kao što su udruženja somelijera Šumadije - ASŠ i Srbije - SERSA, asocijacija Wine Expert, grad Kragujevac i brojne druge organizacije.

Mesto održavanja Salona vina je, već tradicionalno, Kongresni centar hotela "Kragujevac", a učesnicima i posetocima Salona vina su na rapolaganju svi kapaciteti i sadržaji hotela.


Tagovi

Salon vina Kragujevac Šesti Vinarije


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...