Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Turistička manifestacija
  • 06.02.2023. 16:30
  • Sarajevo kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo

Samit o turizmu 26. i 27. aprila u Sarajevu

Dvodnevni sami okupiće brojne stručnjake i učesnika, a program donosi mnogo noviteta iz ove oblasti.

Foto: Tourism Summit
  • 88
  • 6
  • 0

U Sarajevu će se održati "Sarajevo Tourism Summit", prva regionalna konferencija o turizmu u Bosni i Hercegovini, 26. i 27. aprila 2023. godine.

Kroz dvodnevni samit, u formama panel diskusija, Case studya, prezentacija, obradit će se teme iz oblasti hotelijerstva, turizma, novih trendova i tehnologija, kvalifikacije i upošljavanja kadrova u ovoj oblasti, prodaje i marketinga, B2B susreti, kao i noviteta iz ovih oblasti.

Potvrđeno je prisustvo više od 30 vrhunskih predavača iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore, a očekuje se dolazak više od 300 učesnika iz Bosne i Hercegovine i inostranstva.

U okviru programa samita učesnici će imati priliku prisustvovati master vinskom show programu, spirit & olive oil degustaciji, show prezentacijama za coffee i chocolate. Biće organizovani izložbeni prostori za sponzore i prijatelje manifestacije iz različitih segmenata. U fokusu su: investicije u turizmu/destinacije, hotelijerstvo, zapošljavanje, edukacija u turizmu, MICE potencijali, trendovi u hotelijerstvu planinski hotel, fine dining experience, influence experience i još mnogo toga.

Detalji o samitu, učešću, kotizaciji i druge informacije su dostupne na www.tourismsummit.ba ili na mail adresi info@tourismsummit.ba ili na brojeve telefona +387 61 551 441 i +387 61 518 579.


Tagovi

Sarajevo Sarajevo Tourism Summit Hotelijerstvo Turizam


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kako vi zovete ovo !? Dosta se koriste u islamskoj tradiciji u mjesecu Ramazanu !