Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mehanizacija
  • 18.02.2020. 11:00

Sa SUMP-om, saznajte kako da obnovite poljoprivrednu mehanizaciju

Ovaj skup SUMP organizuje sa željom da se poljoprivrednim proizvođačima na jednom mestu pruže sve relevantne informacije, kako o merama subvencionisane podrške Republike i Pokrajine, tako i o ponudi najznačajnijih mehanizatorskih kompanija.

Foto: Verica Matić
  • 133
  • 5
  • 0

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika (SUMP) organizuje konferenciju "Kako obnoviti mehanizaciju i opremu" sutra, 19. februara sa početkom u 17 časova, u Domu kulture u Rivici, ulica Maršala Tita broj 29, opština Irig.

SUMP konferencija: Kako da mladi poljoprivrednik kupi traktor?

Ovaj skup SUMP organizuje sa željom da se poljoprivrednim proizvođačima na jednom mestu pruže sve relevantne informacije, kako o merama subvencionisane podrške Republike i Pokrajine, tako i o ponudi najznačajnijih mehanizatorskih kompanija.

Ko su učesnici skupa?

O tome kako obnoviti mehanizaciju govoriće Vuk Radojević, sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo AP Vojvodine, Biljana Petrović, direktorka Uprave za agrarna plaćanja, Đorđe Raković, direktor Granacijskog fonda AP Vojvodine i Ivana Pejović Ševrt, direktorka Agencije za ruralni razvoj opštine Inđija.

Na Konfereniji će učestvovati i predstavnici vodećih mehanizatorskih kompanija koje se bave proizvodnjom, zastupanjem, distribucijom i prodajom  poljoprivredne mehanizacije i opreme.

U 2020. godini s novim traktorom: Poljoprivrednicima i do 800.000 dinara

Podsetimo da je u toku konkurs Ministarstva poljoprivrde za nabavku novih traktora. Podsticaj se ostvaruje na osnovu prihvatljivih investicija za nabavku novog traktora snage motora do 60kW (80, 46 KS), sa standardnim delovima, uređajima i opremom uključujući i pripadajuću traktorsku kabinu, a koji se prvi put koristi za izvođenje poljoprivrednih radova bilo da je reč o biljnoj ili stočarskoj proizvodnji. Zahtev se može podneti do 29. maja, a najviši iznos podsticaja koju korisnik može da ostvari je 800.000 dinara.


Tagovi

SUMP POljoprivredna Mehanizacija Vuk Radojević Biljana Petrović Đorđe Raković Ivana Pejović Ševrt


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

SUMP

Gagarinova 16A, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 64 5693 777, e-mail: info@sump.rs web: http://sump.rs/