Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival vina
  • 25.02.2020. 11:00
  • Srednjobanatski okrug, Vojvodina, Zrenjanin

Prvi Internacionalni banatski festival vina u Zrenjaninu početkom marta

Takmičari mogu uzorke vina - dve staklene boce, minimalno 0.75l, propisno zatvorene i označene, zajedno sa popunjenim prijavnim listom da predaju do 28. februara od devet do 16 časova i 29. od devet do 13 časova, u prostorijama Kulturnog centra Zrenjanina (ul. Narodne Omladine br.1).

Foto: Julijana El Omari
  • 156
  • 6
  • 0

Kako najavljuje Turistička organizacija Zrenjanina u petak 6. marta u tom gradu u Hali Medison, ul. Karađorđev park, biće održan Prvi Internacionalni banatski festival vina.

Pored tradicionalnog takmičenja "Najbolje vino Banata 2020", biće organizovana prodajna izložba vina, sireva, meda, suvomesnatih proizvoda, bogat kulturno-umetnički program, kao i stručna predavanja.

Instrukcije za takmičare

Zainteresovani izlagači mogu da se prijave do 26. februara slanjem popunjenog prijavnog lista (koji možete preuzeti u dokumentu na kraju teksta) na meil adresu svetlana.mihailovic@visitzrenjanin.com.

Prvi Internacionalni sajam banatskih vina počinje 6. marta

Takmičari mogu uzorke vina - dve staklene boce, minimalno 0.75l, propisno zatvorene i označene, zajedno sa popunjenim prijavnim listom da predaju do 28. februara od devet do 16 časova i 29. od devet do 13 časova, u prostorijama Kulturnog centra Zrenjanina (ul. Narodne Omladine br.1), navodi se na zvaničnom sajtu turističke organizacije.

Stranci na našim manifestacijama najviše kupuju med i vino

"Očekujemo učesnike iz Rumunije, pa i banatskog dela Mađarske. Novina je i da će se finalni festivalski dan organizovati u hali Medison, sve zahvaljujući podršci Turističke organizacije, Кulturnog centra i IP media, kao i pokroviteljstvu Grada Zrenjanina", rekao je za Dnevnik Branislav Prohaska iz udruženja Кlub vina, koje je koordinator takmičenja "Najbolje vino Banata".

Manifestaciju će svečano otvoriti pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo doc. dr Vuk Radojević i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

Za voćnjake, vinograde i hmeljarnike ove godine 120 miliona dinara

Ulaznica na festival biće nepovratna degustaciona vinska čaša, koja će se prodavati za 200 dinara.


Dokumenti


Tagovi

Prvi internacionalni banatski festival vina Zrenjanin Takmičenje Najbolje vino Banata


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]