Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 17.08.2018. 11:00

Prijavite se za izlaganje na 26. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu!

Kao i prijašnjih godina, na 26. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu predstavit će se veliki broj izlagača s najnovijom poljoprivrednom mehanizacijom i opremom!

Foto: Bjelovarski sajam
  • 326
  • 52
  • 0

Uz Proljetni sajam najveća sajamska manifestacija ovoga tipa, u Republici Hrvatskoj i u široj regiji, je međunarodni gospodarsko-obrtnički i stočarski događaj na kojem izlagači mogu predstaviti svoje novitete, obaviti direktnu prodaju, te u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.

Na 26. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu, koji će se održati 07.-09.09.2018. godine, svoje proizvode i usluge u gospodarskom dijelu sajma će predstaviti nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država, a očekuje se da će sajam u tri dana obići četrdesetak tisuća posjetitelja. Kao i prijašnjih godina, na 26. JMBS-u predstavit će se veliki broj izlagača s najnovijom poljoprivrednom mehanizacijom i opremom.

Partner 26. Jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma je Privredna/Gospodarska komora Federacije BIH.

Sajam - idealno mjesto za predstaviti novitete i obaviti direktnu prodaju

Veliki dio izlagača kontinuirano nastupa kako na Jesenskom, tako i na Proljetnom sajmu, jer su prepoznali Sajamski prostor Gudovac kao mjesto na kojem mogu kvalitetno predstaviti novitete, obaviti direktnu prodaju, razmijeniti iskustva te sklopiti nove poslove i poslovne kontakte.

Bez obzira na brzi razvoj svih modernih oblika poslovnog komuniciranja, sajmovi su i dalje izuzetno bitno mjesto prezentacije poslovnih mogućnosti izlagača, novih tehnologija i poslovnih trendova, uz neizostavnu mogućnost usporedbe s konkurencijom. I dalje je nezamjenjiv osobni kontakt "licem u lice" jer omogućava da istovremeno vidite, ocjenite i dobijete pravu informaciju o nekoliko proizvoda ili usluga.

Unutar Programa održat će se:

  • Međunarodna revijalna izložba goveda simentalske pasmine
  • Izložba, ocjenjivanje i nagrađivanje svih pasmina životinja
  • Prezentacije građevinske i komunalne opreme i opreme za hortikulturu

26. Državna stočarska izložba i Bambino kup

Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji 26. Državna stočarska izložba, čiji partner/suorganizator je HPA, a pokrovitelj Ministarstvo poljoprivrede, na kojoj će se tradicionalno predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima, te prezentirati trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja. Očekuje se 200-tinjak uzgajivača i 500-tinjak grla stoke (goveda, ovaca, koza, svinja, konja, izvornih pasmina peradi i pčela).

Osim visoko-proizvodnih, konvencionalnih pasmina, na sajmu se izlažu i grla hrvatskih izvornih pasmina koja su rezultat uzgojnih i ekoloških uvjeta pojedinog područja.

U sklopu 26. državne stočarske izložbe održati će se Bambino kup, odnosno Kup mladih uzgajivača goveda koji je posvećen najmlađim uzgajivačima od dvije do petnaeste godine.

Sponzor hranidbe stoke na sajmu je Sedlić d.o.o.

3. Peti element - sajam grijanja i obnovljivih izvora energije

Uz uobičajene teme poljoprivredenog i stočarskog karaktera, Jesenski sajam je već par godina obogaćen ponudom proizvoda i usluga vezanih uz temu grijanja i obnovljivih izvora energije, stoga će se održati i 3. Peti element - sajam grijanja i obnovljivih izvora energije se održava na zatvorenim i otvorenim prostorima Sajamskog prostora Gudovac, a cilj je da se na jednom mjestu okupe i predstave poslovni subjekti vezani uz naslovnu tematiku. 

Dvije nove sajamske manifestacije

Od ove godine, Bjelovarski sajam uvodi u sklopu Jesenskog sajma dvije nove sajamske manifestacije, koje će izuzetno obogatiti ponudu proizvoda i usluga tijekom ovog najvećeg događaja u zemlji i široj regiji.

  • HOROP - sajam opreme za hortikulturu
  • GRO-KO - sajam građevinske i komunalne opreme

Još se stignete prijaviti za izlaganje na sajmu!

Pridružite se sajmu i predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posjetiteljima. Prijavu možete ispuniti OVDJE, a narudžbenicu dodatne opreme OVDJE.

Zainteresirani se mogu obratiti Odjel prodaje Bjelovarskog sajma, kako bi dobili sve potrebne informacije i na vrijeme dogovorili željene izložbene prostore i sve ostale potrebne usluge:
Tel: +385 (0) 43 238 846, +385 (0) 43 238 852, +385 (0) 43 238 844
Fax: +385 (0) 43 238 841
E-mail: caus@bj-sajam.hrkovacic@bj-sajam.hrprodaja@bj-sajam.hr


Tagovi

26. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam Gudovac Prijava Hrvatska Bjelovar Mehanizacija Stoka


Partner