Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pokret gorana Vojvodine
  • 10.12.2015. 13:45

Pokret gorana Vojvodine - 55 godina postojanja

Pokret gorana Vojvodine sutra će svečano obeležiti 55 godina rada, a od svoga osnivanja je zasadio više od 23,5 hiljade hektara šume, dok je u njihovim akcijama učestvovalo 3,8 miliona građana

Foto: Pokret gorana Vojvodine
  • 71
  • 2
  • 0

Pokret gorana Vojvodine sutra će svečano obeležiti 55 godina rada, a od svoga osnivanja je zasadio više od 23,5 hiljade hektara šume, dok je u njihovim akcijama učestvovalo 3,8 miliona građana.

Pokret gorana Vojvodine je podigao i više od hiljadu i po hektara zaštitnih pojaseva i oko 20.000 hektara zelenila, navodi se u saopštenju koje je potpisala predsednica te organizacije Jelena Jevtić.

Ovaj je Pokret je krovna organizacija za 16 goranskih organizacija na području Vojvodine, koje aktivno rade na nivou svojih opština, a pored pošumljavanja i ozelenjavanja, Pokret gorana organizuje i edukacije i ekološke kampove i bavi se promovisanjem volonterskog rada.

Organizacija je dobitnik brojnih priznanja, među kojima i Povelje Ujedinjenih nacija (Global 500 Honour Roll) za doprinos zaštiti životne sredine iz 1989. godine. Svečanost će biti održana sutra u 17 sati, u zgradi Gimnazije u Sremskim Karlovcima, navodi se u saopštenju.

Foto: Pokret gorana Vojvodine


Izvori

beta.rs


Tagovi

Pokret gorana Vojvodine Pošumljavanje Ozelenjavanje Jelena Jevtić Zaštitni pojasevi Zaštita životne sredine Šume

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao