Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 29.03.2019. 16:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Otvoren 22. Prolećni međunarodni bjelovarski sajam

Na Bjelovarskom sajmu se na 80.000 m2 otvorenog, zatvorenog i poluzatvorenog prostora predstavljaju najnovija dostignuća u modernoj poljoprivrednoj tehnologiji i drvno-prerađivačkoj industriji.

Foto: Vedran Stapić
  • 90
  • 18
  • 0

Danas je otvorena najznačajnija manifestacija Bjelovarskog sajma, 22. prolećni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije te 4. drvni svjet! Ovogodišnji sajam održava se od 29. do 31. marta 2019. godine na već tradicionalnom Sajamskom prostoru Gudovac u Hrvatskoj.

Ponuda čak 470 izlagača iz 10 zemalja 

Brojni posetioci će imati priliku da vide ponudu čak 470 izlagača iz 10 zemalja.

Inače, na Bjelovarskom sajmu se na 80.000 m2 otvorenog, zatvorenog i poluzatvorenog prostora predstavljaju najnovija dostignuća u modernoj poljoprivrednoj tehnologiji i drvno-prerađivačkoj industriji.

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, te opreme i mašina za šumarstvo i obradu drveta "krasi" Prolećni sajam. Ogroman izbor semenske robe, zaštitnih sredstava i veštačkog đubriva  za prolećnu setvu, te veliki izbor sadnica, cveća i alata za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova obogaćuje sajamski program.

Velika ponuda traktora i poljoprivredne mehanizacije

Na sajmu će preduzetnici i porodična poljoprivredna gazdinstva predstaviti svoje proizvode, a celokupni program će "začiniti" brojna stručna predavanja i okrugli stolovi, te prezentacije rada raznih mašina i alata.

Koliko je ovaj sajam značajan na poljoprivrednoj sceni u celoj regiji, dokazuje i dolazak brojnih domaćih i stranih delegacija. Očekuje se nekoliko desetina hiljada posetilaca!

Sajam je službeno otvorio potpredsednik Vlade i ministar poljoprivrede Hrvatske Tomislav Tolušić.

Kako je bilo nakon otvaranja na Prolećnom sajmu u Bjelovaru, pogledajte u galeriji ispod teksta!


Foto prilog


Tagovi

Proljetni bjelovarski sajam Gudovac Mehanizacija Otvorenje Tomislav Tolušić Rast proizvodnje Ruralni razvoj


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]