Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 18.03.2019. 08:00

Osvojite ulaznice za 22. prolećni bjelovarski sajam!

Agroklub poklanja 5x2 ulaznice za 22. prolećni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije kao i 4. drvni svijet. Saznajte kako do njih!

Foto: Vedran Stapić
  • 793
  • 38
  • 0

Najznačajnija i najveća manifestacija Bjelovarskog sajma - 22. prolećni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije kao i 4. drvni svijet održaće se od 29. do 31. marta 2019. godine na Sajamskom prostoru Gudovac. Agroklub vam poklanja 5x2 ulaznice, a na kraju članka pogledajte kako do njih!

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, kao i opreme i mašina za šumarstvo i obradu drveta "ulepšaće" ovogodišnji Prolećni sajam. Veliki izbor semenske robe, zaštitnih sredstava i mineralnog đubriva za prolećnu setvu, kao i veliki izbor sadnica, cveća i alata za uređenje bašti, voćnjaka i parkova obogatiće Sajamski program.

Preko stotine izlagača i veliki broj posetilaca

Na sajmu će se predstaviti i proizvodi sa poljoprivrednih gazdinstava, a celokupni program će "začiniti" brojna stručna predavanja i okrugli stolovi, kao i prezentacije rada raznih mašina i alata.

Svake godine na Prolećnom sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača, dok se broj posetilaca meri u desetinama hiljada.

Kako do besplatnih ulaznica?

Ispunite kratak prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi pet najsrećnijih čitalaca po dve ulaznice! Prijave traju do 22. marta 2019. godine do 12:00 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Srećne dobitnike ćemo obavestiti putem ostavljenih mejl adresa, a za ulaz na sajam dobitnicima će trebati lična karta ili pasoš koje će pokazati na glavnom ulazu sajma. 

Srećno i vidimo se na 22. prolećnom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Tagovi

Bjelovarski sajam Ulaznice Prolećni sajam Gudovac Mehanizacija Prijava


Partner