Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival meda
  • 17.10.2019. 11:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Vrbas

Osmi Festival meda počinje u subotu

Udruženje Pčelara Vrbas organizuje u subotu, 19. oktobra, osmi po redu Festival meda, koji će se održati na Trgu Nikole Pašića, u centru Vrbasa. Festival počinje od 8 i traje do 15 sati.

Foto: Marinko Petković
  • 110
  • 4
  • 0

Udruženje Pčelara Vrbas organizuje u subotu, 19. oktobra, osmi po redu Festival meda, koji će se održati na Trgu Nikole Pašića, u centru Vrbasa. Festival počinje od 8 i traje do 15 sati.

Pored prodajne izložbe meda i pčelarskih proizvoda, manifestacija će biti propraćena i bogatim kultuno umetničkim programom. Takođe, pčelari će moći da vide i izloženu pčelarsku opremu, kao i vosak koji će moći da zamene.

Programom je predviđen u 12 sati obilazak i ocenjivanje uređenosti ponude proizvoda i generalni izgled štandova. Nakon toga sledi proglašenje pobednika najlepšeg štanda, a onda i druženje, kao i razmena iskustava izlagača i gostiju festivala.

Organizator festivala meda je Udruženje pčelara Vrbas, a koorganizatori su Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, Opština Vrbas, Kulturni centar Vrbas, OŠ "Bratstvo jedinstvo", Turistička organizacija opštine Vrbas, KPD "Karpati", Gradski muzej Vrbas i Etno grupa "Avaz".


Tagovi

Festival meda Osmi festival meda Pčelarska oprema Iskustva izlagača Centar Vrbasa


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.