Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mostarski sajam
  • 08.11.2021. 15:00
  • Mostar, BiH

Nakon dve godine Mostarski sajam otvara vrata - prijavite se

Najznačajnija sajamska manifestacija u Bosni i Hercegovini, nastavlja sa radom i najavljuje održavanje 23. Međunarodnog sajma privrede.

Foto: Vedran Stapić
  • 200
  • 270
  • 0

Nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije Covid-19, najznačajnija sajamska manifestacija u Bosni i Hercegovini, nastavlja sa radom. 

"Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo održavanje 23. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, na čijoj organizaciji smo počeli sa radom. Pripreme sprovodimo u skladu sa novim okolnostima koje nas okružuju i kojima ćemo se prilagođavati", navode iz Mostarskog sajma

Sajam će se održati sledeće godine od 5. do 9. aprila, a zemlja partner je Mađarska. 

Kako naglašavaju, Međunarodni sajam privrede biće obogaćen regionalno i međunarodno vrlo značajnim konferencijama, čime se partnerima i izlagačima na jednom mestu nudi jedinstvena ponuda i spoj sajamskih i konferencijskih dešavanja.

"Dragi naši partneri, izlagači, medijski promoteri i posetioci, uvereni u nastavak saradnje i razvoja tradicionalno dobrih odnosa, zahvaljujemo vam na svemu što ste dosadašnjih godina učinili za ovu manifestaciju i time doprineli u stvaranju pozitivne i prijateljske atmosfere. Čast nam je da vas pozovemo da nam budete dragi gosti", pozivaju organizatori.

Podsetimo, zbog pandemije, poslednji Međunarodni sajam privrede održan je 2019. godine kada je zemlja partner bila Narodna Republika Kina.

Na Mostarskom sajmu, prema planiranom još 2019. za 2020. godinu, u dva paviljona na 30.000 m2 otvorenog i zatvorenog izložbenog prostora, očekivalo se 700-800 izlagača iz 30 zemalja sveta kao i 50.000 posetilaca i 300 akreditovanih novinara. 

Prijavu za sajam pronađite u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Mostarski sajam Međunarodni sajam privrede Prijava Sajam


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!


Partner

Mostarski sajam

Rodoč bb, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
tel: +387 36 350 194, e-mail: info@mostarski-sajam.com web: http://www.mostar-fair.com/