Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabatina
  • 11.09.2022. 10:00
  • Split, Hrvatska

Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina: Otvoreno primanje uzoraka

Bliži se Međunarodni susret vinogradara i vinara, a iz Zadružnog saveza Dalmacije pozivaju vas da dostavite uzorke vina i jakih alkoholnih pića za ocenjivanje.

Foto: Zadružni savez Dalmacije
  • 67
  • 7
  • 0

Dostava uzoraka vina i jakih alkoholnih pića za ocenjivanje već je započela, napominje Lordan Ljubenkov, predsednik Zadružnog saveza Dalmacije koji uz Hrvatsko udruženje vinarskih gradova organizuje 32. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina.

Ovogodišnja Sabatina, dakle, održaće se od 3. do 6. novembra u Hotelu Zora u Primoštenu, a tokom trodnevnog programa manifestacije posetioce očekuju brojna stručna i naučna vinogradarsko-vinarska predavanja, te će se predstaviti inovacije, projekti, proizvođači vina i jakih alkoholnih pića.

Ocenjivanje će se obavljati po kategorijama nekoliko poverenstava tokom oktobra, a propozicije i prijava mogu se preuzeti ovde.

Uzorci proizvoda dostavljaju se na sledeće lokacije:

Split, lično ili poštom do 30. septembra za kategoriju buteljiranih proizvoda (vina i jaka alkoholna pića) te kategoriju otvorenih vina, a do 14. oktobra za kategoriju mladih vina, radnim danima (pon.-pet.) od 8 do 15 sati na adresu: Zadružni savez Dalmacije, 21000 Split, Kamila Tončića 4, 1. sprat. 

Zadar, lično dana 1. oktobra (subota) za buteljirane proizvode, te 15. oktobra (subota) za kategoriju mladih vina u vremenu od devet do 14 sati na adresi: Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ozanića, 23000 Zadar, Dr. Franje Tuđmana 24/h (zgrada ex vojarne).


Tagovi

Sabatina Dostava uzoraka Međunarodni susret Lordan Ljubenkov Zadružni savez Dalmacije


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Magnolija u Beogradu, na putu za pijacu Vidikovac 😃