Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIP Slovenija
  • 02.03.2023. 20:00
  • Sremski okrug, Vojvodina, Sremska Mitrovica

Mašine SIP Slovenija postale su deo prodajnog programa kompanije KITE d.o.o

Posetioci su se danas u Sremskoj Mitrovici mogli upoznati sa prednostima mašina kompanije SIP Slovenija, koje su postale sastavni deo prodajnog programa kompanije KITE d.o.o

Foto: Verica Matić
  • 590
  • 87
  • 0

Mašine kompanije SIP Slovenija su postale sastavni deo prodajnog programa kompanije KITE d.o.o kao njihovog ekskluzivnog dilera i servisera na tržištu Srbije. 

Nova linija mašina

Direktor prodaje za Sloveniju i Balkan Ivana Belej kaže da je ovo prvi skup sa firmom KITE d.o.o s kojima su počeli saradnju ovog meseca. Dodaje i da su na našem tržištu više od pet decenija i da su ranije bili poznati po beračima za kukuruz i voćarskim kosačicama, ali da je sada došlo novo vreme. Sada proizvode kose, okretače, sakupljače, i razbacivače stajnjaka.

SIP proizvodi kose, okretače, sakupljače, i razbacivače stajnjaka 

"Uvek smo iz Srbije imali kupce, imali smo bliskost sa vama i nikada nismo imali problema. Blizina je isto bitna, mi smo iz Slovenije za pet sati ovde. Ni rezervni delovi, ni servis nije problem, a pored toga se i razumemo, nema jezičke barijere", kaže Belej i dodaje da su dosta uradili na dizajnu i kvalitetu i da njihov izvoz širom Evrope pokazuje da su najbolji. Što se cena tiče, navela je da, iako su porasle cene čelika, pa i gasa i struje, mašine će koštati isto kao i ranije.

Ovaj spoj garantuje uspeh

Diplomirani inženjer poljoprivredne tehnike i direktor prodaje poljoprivredne mehanizacije kompanije KITE d.o.o Vladimir Labus je najavio da će skup kao i svake godine početi sa određenim prezentacijama nekih noviteta koje imaju u svom portfoliju. Najveći pomak prošle godine napravili su, kako kaže, sa preciznom poljoprivredom, sa uvođenjem JD linka, a ove godine su se opredelili da taj napredak bude sa povećanjem mašina koje zastupaju, pa su izabrali SIP iz Slovenije, isto onako kako su i oni izabrali njih.

Labus navodi da dve uspešne kompanije kada nastupaju zajedno - garantuju uspeh

"Kompaniju smo izabrali najviše zbog toga što nas je osvojila sa prezentacijom o načinu proizvodnje svojih mašina. Kada smo prošli kroz fabriku, kroz celi proizvodni proces, primetili smo da u odnosu na sve ostale fabrike u kojima smo bili, ne zaostaju ni malo, čak imaju neke prednosti koje bi i ostali proizvođači poljoprivrednih mašina u Evropi trebalo da implementiraju u svoj način pristupa proizvodnje", kaže Labus i dodaje da će saradnja sigurno biti dobra, jer dve uspešne kompanije kada nastupaju zajedno, garantuju uspeh.

Direktor marketinga kompanije KITE d.o.o Bogdan Crnojački je naveo da su mašine SIP Slovenija veoma kvalitetne, sa trogodišnjom garancijom, sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, ali i visokoprofesionalni nastup i pristup zaposlenih u kompaniji garantuju da će se saradnja odvijati na pravi način. Kontrolisani rokovi isporuke i podrška SIP fabrike je ono što im uliva sigurnost, stabilnost, ali i mogućnost planiranja, što je od izuzetnog značaja za poljoprivrednog proizvođača u Srbiji.

Rasprostranjeni širom sveta

Fabrika SIP Slovenija postoji 69 godina, a svoje mašine prodaju širom sveta. U Evropi od Nemačke, Francuske, Švajcarske, Austrije i Italije, koje su im najveće izvozne ture, pa do Novog Zelanda, Australije i na američkom kontinentu do Čilea, Kanade i SAD-a. Imaju preko 370 zaposlenih i trenutno prave novi ekspiriens centar, čije će otvaranje biti početkom šestog meseca ove godine.


Foto prilog


Tagovi

SIP Slovenija KITE d.o.o Ivana Belej Poljoprivredne mašine Vladimir Labus Mehanizacija Bogdan Crnojački


Autor

Đorđe Lalić

Više [+]

Zaljubljenik u poljoprivrednu mehanizaciju i pionir agrarnog novinarstva


Partner

KITE d.o.o

Međunarodni put 162a, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +38121400525, e-mail: info@kitedoo.rs web: http://www.kitedoo.rs

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P