Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sarajevo Holiday Market
  • 13.11.2019. 16:30
  • Sarajevo

Mali poljoprivredni proizvođači, uzmite učešće na Sarajevo Holiday Marketu

SHM će se održati od 04.12.2019. do 13.01.2020., a prijave se primaju do 23. novembra u 12 sati.

Foto: Facebook/Sarajevo Holiday Market
  • 109
  • 24
  • 0

Sweden/USAID FARMA II će i ove godine imati kućicu na Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu u sarajevskom parku Hastahana, gdje će ugostiti male poljoprivredne proizvođače iz cijele Bosne i Hercegovine. S tim u vezi, pozivaju sve zainteresovane da se prijave za učešće na zajedničkom štandu u toku održavanja SHM-a od 04.12.2019. do 13.01.2020. godine. 

Prijave se vrše putem e-maila: nedim.jahic@farmabih.ba sa naznakom "Prijava za Holiday Market" do 23. novembra u 12 sati.

U prijavi navedite sljedeće podatke: naziv kompanije/organizacije, oblik registrovanja, općina/grad, kontakt e-mail i telefon, kontakt osoba, proizvodi koje planirate predstaviti, maksimalan broj dana koji možete obuhvatiti u predviđenom periodu. Poziv je ograničen na pravna lica. 

Napominju da je za svaki izabrani dan potrebno osigurati prodavača/promotera za radni period od 12h do 20h, uz povremene razlike u radnom vremenu za praznike i vikende. FARMA II će u toku SHM-a osigurati dodatnu medijsku promociju kompanija/zadruga izlagača na svojem štandu. FARMA II će na bazi broja prijavljenih učesnika napraviti raspored učešća i podijeliti ga sa izlagačima za konačnu potvrdu rasporeda.

Također, Sweden/USAID FARMA II poziva sve poljoprivredna proizvođače koji žele zakupiti vlastiti štand tokom cijelog perioda trajanja SHM-a da se prijave direktno organizatoru za dodatne informacije.


Tagovi

Sarajevo Holiday Market Mali proizvođači Prijava Podaci Farma II Uslovi


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.