Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kupusijada
  • 10.09.2021. 10:30
  • Moravički okrug, Mrčajevci, Čačak

Kupusijada u Mrčajevcima od 17. do 19. septembra

Takmičenje u kuvanju kupusa u zemljanom loncu odvija se u nekoliko kategorija, a najuspešniji dobijaju, tradicionalno, Zlatni, Srebrni i Bronzani lonac.

Foto: Facebook/Kupusijada Mrčajevci
  • 179
  • 11
  • 0

Tradicionalna poljoprivredno-turistička manifestacija "Kupusijada" održaće se od 17. do 19. septembra u Mrčajevcima, pod pokroviteljstvom Grada Čačka i u organizaciji Turističke organizacije Čačka i Saveta "Kupusijade", i to 18. put po redu.

Od 2003. godine Mrčajevci su poznati po svojevrsnoj i veoma posećenoj manifestaciji "Kupusijada". Takmičenje u kuvanju kupusa u zemljanom loncu odvija se u nekoliko kategorija, a najuspešniji dobijaju, tradicionalno, Zlatni, Srebrni i Bronzani lonac. U kulturno-zabavnom programu učestvuje preko 1.200 učesnika - kulturno-umetnička društva i najpoznatiji estradni izvođači, istaknuto je na stranici Turističke organizacije Čačak.

Kako je saopšteno, programom 18. manifestacije, pored takmičarskog dela programa u kuvanju kupusa u zemljanom loncu po tradicionalnoj recepturi, predviđen je i bogat program, koji će tokom sva tri dana održavanja manifestacije, početi u 16 časova.


Tagovi

Mrčajevci Kupusijada Zlatni lonac Svadbarski kupus Kuvan kupus


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Magnolija u Beogradu, na putu za pijacu Vidikovac 😃