Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktorijada 2019
  • 23.08.2019. 11:00

Izložba poljoprivredne mehanizacije u Banatskom Novom Selu

Udruženje ratara, Novoseljanski paori, organizuje sedmu po redu manifestaciju poljoprivrede i agrotehnike - Traktorijada 2019. Ovaj događaj održava se u nedelju, 15. septembra, u Banatskom Novom Selu, na Vašarištu, u 9:30 sati.

Foto: www.vojvodina.travel
  • 121
  • 5
  • 0

Udruženje ratara, Novoseljanski paori, organizuje sedmu po redu manifestaciju poljoprivrede i agrotehnike - Traktorijada 2019. Ovaj događaj održava se u nedelju, 15. septembra, u Banatskom Novom Selu, na Vašarištu, u 9:30 sati i traje do 17 sati. Za izlagače, predviđen je dolazak od 7 do 9 sati ili po dogovoru.

Svečano otvaranje izložbe je u 10 sati uz bogat kulturno umetnički program. 

Manifestacija je i poslovnog karaktera

Ova manifetsacija je i edukativno poslovnog karaktera, gde se izlaže i prodaje nova ili polovna poljoprivredna mehanizacija, predstavljaju se posetiocima semenske kuće, održavaju se različita predavanja, na temu agrotehničkih mera i još mnoga druga iznenađenja. 

Ovo je prilika da se posetioci upoznaju sa inovacijama u oblasti poljoprivrede, pogledaju  izloženu  mehanizaciju i prikaz rada mašina na oglednom polju.

Cilj je razmena iskustava

Cilj Traktorijade je okupljanje poljoprivrednika, druženje, takmičenje, ali i razmena iskustava. Takođe, izuzetno je važno to što se na ovoj manifestaciji uvek može videti mehanizacija koja je nova na tržištu, kao i njena cena.

Prema rečima organizatora, ovakvi događaji potrebni su poljoprivrednicima, kao odlična prilika da se druže, saznaju nešto novo i razmenjuju iskustva


Tagovi

Traktorijada 2019 Poljoprivredna mehanizacija Agrotehničke mere Ogledno polje Mašine u radu


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.