Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FarmShow
  • 26.05.2023. 10:30
  • Osijek, Hrvatska

Hrvatska: Uskoro najveći FarmShow u Osijeku!

Tokom tri dana ovog sajma predstavće se preko 35 vodećih zastupnika poljoprivrednih mašina. Organizovana je i trka traktora, a autobusima stižu i posetioci iz susednih zemalja.

Foto: Martina Pavlović
  • 123
  • 16
  • 0

Jubilarni, 10. po redu FarmShow održaće se od 2. do 4. juna ove godine na već dobro poznatoj lokacije Sportske zračne luke Osijek (Čepin) u susenoj Hrvatskoj.

Organizatori ističu da je ovogodišnji najveći do sada, a posetioce očekuje više od 35 izlagača, vodećih zastupnika poljoprivrednih mašina. Kako saznajemo od organizatora, tri najveća su kompanija Novocommerce International koja je zastupnik za John Deere, Jerković s ekskluzivnim zastupništvom marke Class i Agronom s CASE IH brendom

Nezaobilazna trka traktora

Tokom tri dana održavanja ove manifestacije posetiocima će biti prezentovane najnovije tehnologije u poljoprivredi. Od precizne poljoprivrede, dronova za pregled polja, sistema navodnjavanja, skladištenja, prerade do alata za baštu.

"FarmShow svake godine beleži porast, pa prema tome i ove godine očekujemo veći broj posetilaca, posebno jer ove imamo najavljene autobuse iz susednih zemalja", saznajemo od organizatora.

Cilj im je, kažu, promocija poljoprivrednih mašina i opreme, novih tehnologija, podizanje svesti korisnika da samo nove i napredne mašine omogućavaju uštede, kvalitet i brzinu u radu, što u današnje vreme predstavlja preduslove za uspešnu proizvodnju.


Tagovi

FarmShow Poljoprivredna mehanizacija Izlagači Program Darko Aračić Trka traktora


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.