Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fruit Logistica
  • 08.06.2021. 18:00

Fruit Logistica otvara vrata 2022. - počele prijave za izlagače

Nakon jednogodišnje pauze, najnovije izdanje sajma Fruit Logistica trebalo bi da se održi od 9. do 11. februara iduće godine. Organizatori pozivaju sve zainteresovane izlagače da se prijave.

Foto: Facebook/Fruit Logistica 
  • 82
  • 12
  • 0

Jedan od najvećih svetskih sajmova - Fruit Logistica nakon pauze zbog pandemije, iduće godine otvara svoja vrata, najavljuju organizatori. Prema sadašnjem planu, trebao bi da se održi od 9. do 11. februara 2022. godine u Berlinu, a svi zainteresovani izlagači pozvani su da se prijave.

"Prošle godine zaustavila nas je pandemija Covid-19. Ipak, zbog raspoloživih vakcina, sve većeg imuniteta nacije i pada broja zaraženih pozitivno gledamo na budućnost i konačno želimo da priredimo događaj uživo", poručili su organizatori.

Inače, ova manifestacija koja se održava na površini od blizu 145 hiljada metara kvadratnih okuplja proizvođače svežeg voća i povrća. Međutim, na ovom mestu se predstavljaju i brojni uvoznici, izvoznici, trgovci na veliko i malo, stručnjaci za pakovanje i rukovanje plodovima, transport, logistiku i svi oni koji čine deo velike slike pomenutog sektora. 

Prošle godine se na Fruit Logistici, održanoj u februaru, predstavilo i pet proizvođača iz susedne Hrvatske. 

Svake godine učestvuje više od 3.000 izlagača i blizu 80 hiljada posetilaca kako bi ostvarili svoj puni poslovni potencijal u međunarodnoj trgovini svežim proizvodima. Takođe, već tradicionalno bira se i ideja sa najboljim potencijalom pod nazivom The Fruit Logistica Innovation Award (FLIA). Reč je o priznanju najistaknutijim inovacijama celokupnog lanca snabdevanja voćem i povrćem - od proizvodnje do prodajnog mesta.

Možete da se prijavite ovde, a rok je do 31. jula 2021.


Tagovi

Fruit Logistica Sajam voća Sajam povrća Berlin Sajam 2022


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.