Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Centar Skenderija
  • 15.11.2019. 13:30
  • Sarajevo kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo

Domaći proizvod u službi građana BiH - moto sarajevskog Sajma privrede

Najveća pažnja biće posvećena razvoju sektora malog i srednjeg poduzetništva kao generatoru regionalnog i lokalnog rasta i razvoja jer angažuju lokalnu i regionalnu infrastrukturu i zapošljavaju lokalnu radnu snagu.

Foto: Centar Skenderija
  • 184
  • 11
  • 0

KJP Centar "Skenderija" - Sarajevski sajam organizuje 6. Sajam privrede, poljoprivrede i zanatstva te 43. Sajam roba široke potrošnje.

Sajam će se održati u periodu od 10.12. do 12.12.2019. godine, a dio je zvaničnog programa obilježavanja 50 godina od osnivanja KJP Centar "Skenderija" - Sarajevskog sajma.

Održava se u gradskoj dvorani "Mirza Delibašić", na površini od 3.000 m2 sajamskog prostora, pod motom "Domaći proizvod u službi građana BiH". 

Najveća pažnja biće posvećena razvoju sektora malog i srednjeg poduzetništva kao generatoru regionalnog i lokalnog rasta i razvoja jer angažuju lokalnu i regionalnu infrastrukturu i zapošljavaju lokalnu radnu snagu. 

Izložbeni program Sajma obuhvata proizvode i usluge iz oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije, široke potrošnje, proizvodnje ambalaže te starih zanata i kućne radinosti. 

Program manifestacije odnosi se na prezentacijski dio gdje će izlagači predstaviti svoje proizvode i usluge putem izložbenih prostora; stručno edukativni, u saradnji sa partnerima Poljoprivredno – prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu, Agencija za sigurnost hrane BiH i dr.; ustupanje termina izlagačima za organizaciju vlastite promocije/prezentacije/predavanja/radionice/panel diskusije/okruglog stola u tehnički opremljenom centralnom prezentacionom prostoru sajma uz prethodnu rezervaciju te takmičarsko – zabavni. 

KJP Centar "Skenderija" poziva Vas da učestvujete na Sajmu - biće to zaista izuzetna prilika da pred brojnim posjeticima promovirate svoj program, ostvarite poslovne ciljeve  i osobno zadovoljstvo.


Tagovi

Centar Skenderija Sarajevski sajam Program Sajam privrede


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.


Partner

KJP Centar Skenderija d.o.o.

Terezije BB, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel: +387 33 201 203, e-mail: info@skenderija.ba web: http://www.skenderija.ba