Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 23.12.2020. 15:45

Dobitnik traktorske kosačice online Međunarodnog sajma poljoprivrede - Armin Tot

"Moji prijatelji i poznanici iz Facebook grupa čiji sam administrator dijelili su moje objave, neki su čak i više puta, bukvalno 24 sata!", rekao je Armin Tot, koji je srećni dobitnik John Deere traktorske kosačice.

Foto: Facebook/Novosadski sajam
  • 113
  • 5
  • 0

Dobitnik traktorske kosačice John Deere X350R, darodavca KITE DOO na online Međunarodnom sajmu poljoprivrede je Armin Tot iz Pančeva (susjedna Srbija, op.ur.), koji je imao najveći broj djeljenja objave na društvenim mrežema.

Uslov za učestvovanje u ovoj nagradnoj igri jeste da svi zainteresovani imaju registrovan profil na društvenoj mreži Facebook, da su stariji od 18 godina. Takođe, potrebno je da napišu kod koji sadrži link expoonline.rs ili podijele objavu novosadskog sajma i pozovu prijatelje da dalje dijele tu objavu. Bilo je preko 74.000 djeljenja, a Armin Tot se izdvojio sa čak 9.300, što ga je kvalifikovalo kao pobjednika.

"Moji prijatelji i poznanici iz Facebook grupa čiji sam administrator dijelili su moje objave, neki su čak i više puta, bukvalno 24 sata!", rekao je Tot, koji je srećni dobitnik John Deere traktorske kosačice.

Poljoprivredni sajam: Konferencije do 23. decembra, online sadržaj dostupan do marta

"Poklon je otišao u ruke, ne najsrećnijeg 'posjetioca' sajma, već najmotivisanijeg! Kosačica koju je dobio ima dvocilindrični benzinski kavasaki motor sa 726 kubika i 19 konjskih snaga. Visina košenja je od 25 do 102 mm, širina radnog zahvata je 107 cm, a služi za održavanje travnatih komunalnih površina. Radi se o jednoj vrijednoj i kvalitetnoj John Deere-ovoj mašini", rekao je Bogdan Crnojački ispred kompanije KITE koja se prvi put ove godine predstavila na Sajmu poljoprivrede.

Kosačica u nagradi fond festivala rakije

Tot je inače i jedan od organizatora poznatog festivala rakije "Rakija i rakijaši" koji je ove godine održan 3. put i želi ovu nagradu preusmjeriti na nagradni fond manifestacije kako bi je "pogurao" da bude još veća i bolja.

"Krajnji cilj je da se sama rakija koja se proizvodi na našem području prepozna i na evropskom tržištu", rekao je Tot, obećavajući da će iduće godine učestovati na Novosadskom sajmu poljoprivrede.

Sajam je danas zvanično završen, ali će sav sadržaj na platformi expoonline.rs biti vidljiv do 14. marta 2021. godine.

Kako je proteklo "uručivanje" nagrade i šta je poruka dobitnika, možete pogledati na ovom linku.


Tagovi

Međunarodni sajam poljoprivrede Armin Tot Traktorska kosačica Rakija i rakijaši Online sajam


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner