Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroBelgrade
  • 26.01.2022. 14:00
  • Grad Beograd, Beograd

Beograd za vikend postaje voćarski centar regiona - Agro Belgrade 2022

500 izlagača i brojni stručni skupovi samo su deo ponude ovogodišnjeg sajma Agro Belgrade. Cena karte je 300 dinara, a radno vreme do 10 do 17 časova. 

Foto: AgroBelgrade
  • 449
  • 125
  • 0

Na Beogradskom sajmu, ovog vikenda, od 27. do 29. januara 2022. godine organizuje se treći Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva AgroBelgrade. Kako su najavili organizatori sajma, izložbeni prostor zauzimaće 30.000 metara kvadratnih gde će svoje novitete i znanje prikazati više od 500 izlagača iz Srbije i sveta.

Novina na ovogodišnjem izdanju sajma je to što će se na nacionalnim štandovima predstaviti 50 kompanija, a među izlagačima biće brojne firme iz Albanije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Ruske Federacije, Italije, Španije, Holandije, Švajcarske, Nemačke i drugih zemalja. Pored stranih gostiju značajno mesto zauzeće proizvođači sa teritorije Beograda, Vranja, Valjeva, Sremske Mitrovice, Zrenjanina, Kikinde, Požarevca, Kučeva, Vladimiraca i drugih lokalnih samouprava.

Na sajmu će se nalaziti i štand Uprave za agrarna plaćanja gde će posetioci moći da se informišu o aktuelnim podsticajima.

Tokom tri dana manifestacije organizuju se i stručne konferencije i sastanci na kojima će se između ostalog razgovarati o standardima u proizvodnji voća i povrća, budućnosti proizvodnje bobičastog voća, transportu voća i povrća u rashladnim kontejnerima, revolving fondovima za finansiranje, preciznom navodnjavanju, modernizaciji srpskog vinarstva, proizvodnji i preradi lekovitog i aromatičnog bilja u Srbiji. Tokom sajma organizuju se sastanci stranih i domaćih kupaca sa proizvođačima voća i povrća u svežem, zamrznutom i obrađenom stanju. 

U hali 3 Beogradskog sajma biće prikazana najmodernija tehnička dostignuća, gde će se moći videti vodeći svetski brendovi traktora i priključne mehanizacije, zalivni i protivgradni sistemi, dronovi i druga savremena oprema. Hala 2A je rezervisana za kompanije iz oblasti zaštite i prihrane bilja, rasadničarske proizvodnje i proizvođače semena.

Cena karte je 300 dinara, a radno vreme do 10 do 17 časova

Imajući u vidu aktuelnu situaciju, sajam se organizuje u skladu sa trenutnim epidemiološkim merama i naredbama Gradskog štaba za vanredne situacije te je neophodno da se sva lica strogo pridržavaju propisanih mera u zatvorenom, kako bi rizik od pojave i širenja zarazne bolesti COVID-19 bio sveden na minimum.


Dokumenti


Tagovi

Agro Belgrade Sajam Beogradski sajam


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Vedran je jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rešenja, a s vremena na vreme, u trenucima inspiracije, nešto i napiše. :)