Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 5. WineOS
  • 20.10.2018. 14:30

5. WineOS: Budite dio najvećeg vinskog festivala na istoku susjedne Hrvatske

Peto izdanje WineOS-a, najvećeg vinskog festivala na istoku susjedne Hrvatske, a ujedno i najvažnijeg promotivnog događaja u vinskoj regiji Slavonija i Podunavlje, donosi mnogo noviteta.

Foto: Vinoteka Vinita
  • 164
  • 8
  • 0

Peto izdanje WineOS-a, najvećeg vinskog festivala na istoku Hrvatske, a ujedno i najvažnijeg promotivnog događaja u vinskoj regiji Slavonija i Podunavlje, donosi mnogo noviteta. Svakako najvažnije promjene su nova, ekskluzivnija lokacija te novi termin. WineOS se, naime, "seli" na sam početak godine.

Čini se kako je već prešlo u tradiciju da ovaj neizostavni događaj u životu ljubitelja vina iz Slavonije i Baranje periodički mijenja lokaciju. Tako se WineOS nakon dvije godine Tvrđe te dvije godine središta grada sada seli u južni dio Osijeka. Peto po redu izdanje festivala održat će se, naime, u "Paviljonu Gradski vrt", odnosno u prostorima restorana "Muzej okusa".

Osim, lokacije, "sele" i termin na početak 2019.

Vodeći se željom da što većem broju ljubitelja vina omogući sudjelovanje na ovom prestižnom događaju, glavni organizator, udruga "Dekanter", donijela je odluku i o promjeni termina. Kako bi se izbjegao dio godine u kojem ima pregršt događaja u cijelom gradu te bližoj i široj regiji, WineOS će se održati na samom početku godine, u januaru. Točan termin je 11. i 12. januara 2019. godine.

To znači da će vinoljupci, po svršetku uživanja u raznovrsnim programima uoči blagdana i proslave u "najluđoj noći", nakon kratkog odmora imati priliku uživati u najboljim vinima istoka Hrvatske te brojnih gostiju iz regije. Dapače, termin sugerira kako će to biti i odlično zagrijavanje za najveći vinski blagdan, Svetoga Vinka, koji je desetak dana kasnije.

Bolji i bogatiji program radionica

Tako će gosti imati priliku od samih proizvođača vina čuti što sve spremaju za Vincekovo i eventualno odlučiti gdje će otići na proslavu. Izlagačima će to biti izvrsna zgoda da se još jednom upoznaju s konzumentima njihovih proizvoda, ali ih i na vrijeme "bukiraju" za fešte koje spremaju u naredna dva vikenda u svojim vinarijama u povodu blagdana Svetog Vinka.

Osim samog festivala, organizatori su i ove godine priredili bogat prateći program o kojemu će više detalja biti poznato u sljedećim danima. Zasad tek najavljuju još bolji i bogatiji program radionica u odnosu na prethodne godine za koje će se morati ranije kupovati ulaznice. Također poručuju kako će i peto izdanje WineOS-a ponovno okupiti velik broj proizvođača iz Hrvatske i susjednih zemalja, a među njima će biti i nekoliko novih manje ili više poznatih imena.

Pozivnicu pronađite u dokumentu ispod teksta.


Tagovi

WineOS Vinski festival Osijek Muzej okusa Dekanter


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.