Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabatina
  • 19.07.2021. 14:00

31. Sabatina ove godine uživo i u još bogatijem izdanju

Uzorci vina i jakih alkoholnih pića primaju se od 1. septembra do 1. oktobra, poručuju iz Zadružnog saveza Dalmacije.

Foto: Facebook/ Zadružni savez Dalmacije
  • 67
  • 9
  • 0

Međunarodni susret vinogradara i vinara, 31. Sabatina održaće se od 4. do 7. novembra ove godine u Hotelu "Croatia" u Cavtatu, saopštili su organizatori događanja Zadružni savez Dalmacije.

Program ovogodišnje manifestacije, najavljuju, biće osim edukacije, sajma, izložbe, radionica, vođenih degustacija vina, studijskog obilaska kao i dodele priznanja i proglašenja šampiona među proizvođačima vina i jakih alkoholnih pića obogaćen i raznim dodatnim aktivnostima, a povodom 30. jubilarne koja se prošle godine zbog pandemije nije mogla proslaviti u pravom obliku već onlajn putem.

Primanje uzoraka vina i jakih alkoholnih pića

Iz Zadružnog saveza pozivaju sve zainteresovane da uzorke vina i alkoholnih pića dostave na ocenjivanje i prezentaciju koji se skladno propozicijama primaju od 1. septembra do 1. oktobra.

"Buteljirane proizvode dostavljene na ocenjivanje i takmičenje možete i samostalno predstaviti na Sabatini putem degustacijskog štanda na Berzi“, ističu.

Inače, Sabatina okuplja sve privredne subjekte u vezi sa vinogradarstvom i vinarstvom. Brojne kompanije i preduzeća učestvuju na Sajmu vinogradarstva i vinarstva, nudeći svoje proizvode i usluge vinarima i vinogradarima (vinogradarsko-vinarsku opremu, mašine, alate, repromaterijal, zaštitna sredstva, kao i druge proizvode i usluge u vezi sa vinogradarstvom i vinarstvom).

Sajam je otvoren za sve posetioce tokom trodnevnog programa. 

Uzorci vina i jakih alkoholnih pića primaju se od 1. septembra do 1. oktobra

"Iskoristite Sabatinu kao priliku za razmenu iskustava, povezivanje, informisanje kao i nove poslovne kontakte i razgovore sa poslovnim saradnicima i prijateljima, u ugodnom i pozitivnom okruženju uz degustaciju vrhunskih vina“, poručuju organizatori pozivajući sve zainteresovane kompanije da svoje proizvode/usluge predstave na sajmu. 

Sve novosti vezano za manifestaciju pratite na njihovoj veb stranici, a dodatne informacije zatražite putem maila Info@zsd.hr.


Tagovi

31. Sabatina Međunarodni susret vinogradara i vinara Jaka alkoholna pića Zadružni savez Dalmacije


Autorka

Lucija Bencaric

Više [+]

Lucija je magistar agroekonomije. Voli da istražuje novosti u poljoprivredi.