Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam etno hrane i pića
  • 25.10.2016. 20:25

11. Sajam etno hrane i pića, Beograd

Na sajmu će biti predstavljeni hrana i piće užih geografskih područja koja se prave po posebnim recepturama u ograničenoj kolčini za tržište takozvani nacionalni specijaliteti.

  • 308
  • 14
  • 0

Sajam etno hrane i pića, 11. put održaće se na Beogradskom sajmu, od 23. do 26. novembra. Na sajmu će biti predstavljeni hrana i piće užih geografskih područja koja se prave po posebnim recepturama u ograničenoj kolčini za tržište takozvani nacionalni specijaliteti u izlagačkom delu, dok će revijalnom biti prezentovana specifična tracionalna jela. Takođe na sajmu će biti predstavljena i oprema za proizvodnju i čvanje etno hrane ka oi akreditovane laboratorije za testiranje kvaliteta hrane.

Cilj održavanje sajamske manifestacije je predstavljanje proizvođača radi skalpanja kupoprodajnih ugovora sa potencijalnim kupcima iz Srbije i inostranstva, pronalaženje invstitora za proizvodnju, ambalažu i plasman etno proizvoda, zatim edukacija proizvođača iz oblasti standardizacije, upoznavanje tržišta sa specifičnim proizvodima i promocija etno hrane i pica i tradicionalnog načina pripremanja prehrambenih proizvoda kao dela kulturnog identiteta.

www.etnohip.rs


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]