Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uprava ribarstva
  • 09.01.2019. 15:40

U tijeku je prodaja godišnjih dozvola za rekreacijski ribolov!

Imate još malo više od mjesec i pol dana za kupiti godišnju dozvolu pa obavite to na vrijeme.

Foto: Bigstockphoto/elsummer
  • 797
  • 46
  • 0

U tijeku je prodaja godišnjih dozvola za rekreacijski ribolov, a godišnje dozvole za rekreacijski ribolov na moru za 2019. godinu mogu se kupiti do 1. ožujka 2019.

"Posebne dozvole za ribolov stajaćim parangalom, vršama za lov ribe, ostima i umjetnom rasvjetom izdaju se kroz čitavu 2019. godinu, uz prethodno kupljenu godišnju rekreacijsku dozvolu.

Kroz čitavu godinu moguće je kupiti i dnevne i višednevne dozvole za rekreacijski ribolov na moru. Godišnje rekreacijske dozvole, kao i dnevne i višednevne dozvole za rekreacijski ribolov na moru (za 1, 3 i 7 dana) te posebne dozvole, mogu se, kao i do sada, kupiti putem online trgovine, u sjedištu Uprave ribarstva Ministarstva poljoprivrede i ispostavama Uprave ribarstva ili kod ovlaštenih osoba za prodaju dozvola za rekreacijski ribolov na moru", navode iz Ministarstva. 

Podsjećaju, kako godišnje dozvole za rekreacijski ribolov za hrvatske ratne vojne invalide i umirovljenike koji nisu navršili 65 godina života nije moguće kupiti putem online trgovine, već isključivo u sjedištu Uprave ribarstva Ministarstva poljoprivrede i ispostavama Uprave ribarstva ili kod ovlaštenih osoba za prodaju dozvola za rekreacijski ribolov na moru.

Prodaja godišnjih dozvola za rekreacijski ribolov za 2019. godinu moguća je isključivo do 1. ožujka 2019. godine te nije predviđena prodaja višednevnih dozvola za 180 dana koje su iznimno bile u prodaji za 2018. godinu. 

Detaljne informacije dostupne su ovdje


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Ribolov Rekreacijski ribolov Dozvole Godišnje dozvole


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).