Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uprava ribarstva
  • 17.05.2018. 16:30

Objavljen je natječaj za dodjelu kvote za lov trofejnih primjeraka tune u 2018. godini

Uprava ribarstva objavila je javni natječaj za dodjelu Državne kvote za ulov plavoperajne tune (Thunnus thynnus) dodijeljene rekreacijskom ribolovu za ulov trofejnih primjeraka u 2018. godini.

Foto: Wikipedija
  • 236
  • 13
  • 0

Uprava ribarstva Ministarstva poljoprivrede objavila je natječaj za dodjelu kvote za lov trofejnih primjeraka tune u 2018. godini. Kako navode, u Narodnim novinama br. 43/2018 od 11. svibnja 2018. godine objavljen je Javni natječaj za dodjelu Državne kvote za ulov plavoperajne tune (Thunnus thynnus) dodijeljene rekreacijskom ribolovu za ulov trofejnih primjeraka u 2018. godini.

"Predmet natječaja je dodjela Državne kvote za ulov plavoperajne tune (Thunnus thynnus) (u daljnjem tekstu: tuna) u 2018. godini dodijeljene rekreacijskom ribolovu za ulov trofejnih primjeraka u ukupnoj količini od 8.000 kilograma tijekom ribolovne sezone za rekreacijski ribolov tune, na temelju članka 4. stavka 3. Pravilnika o ribolovnim mogućnostima i kriterijima raspodjele Državne kvote i Trajne individualne kvote u 2018. godini za ribolov plavoperajne tune (Thunnus thynnus) (Narodne novine br. 8/18.).

Ukupna Državna kvota za ulov tune u rekreacijskom ribolovu raspodijeljena je na 16 (šesnaest) jednakih dijelova u pojedinačnoj količini od 500 kilograma.
Uvjete kojima podnositelji zahtjeva trebaju udovoljavati, način podnošenja ponuda, kriteriji za rangiranje ponuda te uvjeti za sklapanje Ugovora sastavni su dio Javnog natječaja
", stoji u objavi Uprave ribarstva. 

Rok za podnošenje zahtjeva je 21. svibnja 2018. godine. Obrazac natječaja možete preuzeti ovdje.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Uprava ribarstva Tuna Javni natječaj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).